Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig minden lány azt mondta nekem hogy "annyi lány van még miért pont én kellek". És még azt is hogy "ne nekem udvarolj keress mást". Miért van ez?
Szia! Milyen gyakran próbálkozol? Csak mert pl ha eddig összvissz 3x próbálkoztál akkor ne keseredj el azt mondom :)
Valamint ne görcsölj, ne akarj nagyon barátnőt mert az meglátszik és nem fogsz tetszeni a lányoknak... Légy határozott és modd meg a kiszemeltnek hogy mit szeretnél, mellébeszélés nélkül az biztos tetszeni fog neki (legalábbis ha azt látod, hogy mosolyog utána akkor tuti :)) Persze így is benne van hogy elutasít mert van barátja vagy bármi más miatt. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, a jó tulajdonságaidra gyúrj rá / emeld ki, ha valamiben jó vagy akkor azzal foglalkozz sokat és ha sikered van akkor az önbizalmaddal sem lesz gond...Nem tudom mit forgatsz a fejedben de egy lány sem ér annyit, hogy magadban kárt tegyél. Üdv
haat....ha magambol indulok ki nekem is ez a dumam...xD
en se vagyok se bombazo se hanyinger...azt modjak jol nezek ki de szerintem nem annyira...m1...:P
na az a lenyeg hogyha szerintunk a srac jol nez ki es tetszik nekunk...akkor megszoktuk h mi nem tetszunk nekik...es mikor hirtelen egy nekunkjon hogy akarsz-e jarni velem?...hat kicsit nehez elhinni...en akkor az okos aagyammal nem szoktam veluk jarni mert felek hogy csak at akar verni...most is volt 1 olyan...de arrol legalabb lattam hogy tenyleg at akar verni...:P
de legyel hozzajuk kedves es akkor nem hiszem h ugyanez a velemenyuk lesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!