Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok valakivel, akinek nincsenek könyvei (se papíralapú, se e-book) kötelezők óta nem olvasott szépirodalmat, a szakdolgozata óta pedig semmilyen könyvet?
Nem hiszem, az olvasás a fő hobbim, és nagyon kedves beszédtémám az irodalom, könyvek. A szépirodalmat is szeretem. :)
A párom pont akkor kezdett komolyabban érdekelni az ismerkedős fázisban, miután tett egy megjegyzést, hogy sokat olvas. :D
12-es hsz-t akár én is írhattam volna.
A férjem fiatalon olvasott, aztán jött egy családi tragédia (felesége meghalt, egyedül maradt két kisgyerekkel). Napi gondok, feladatok, mellette munka, bejárás 30 km-re, nem részletezem, a legkisebb gondja is nagyobb volt, mint az olvasás.
Utána sem tudott visszaszokni már.
Ezzel együtt bújja a neten a tudományos cikkeket, napi politikában, világ politikában, földrajzban, történelemben képben van. De: könyvet olvasni még nem láttam őt.
Ezzel együtt hihetetlenül tájékozott, okos (amúgy mérnök, és abban is dolgozik).
Tudomásul veszi, hogy nem csak, hogy imádok olvasni, de könyvmoly vagyok. Éjjel még ő mondja, hogy nyugodtan olvassak, nem zavarja a kislámpa:)
Ment a zöld #16. :)
Uu, de gondoltam, hogy engem meg lenulláznak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!