Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok valakivel, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok valakivel, akinek nincsenek könyvei (se papíralapú, se e-book) kötelezők óta nem olvasott szépirodalmat, a szakdolgozata óta pedig semmilyen könyvet?

Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 10:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, az olvasás a fő hobbim, és nagyon kedves beszédtémám az irodalom, könyvek. A szépirodalmat is szeretem. :)

A párom pont akkor kezdett komolyabban érdekelni az ismerkedős fázisban, miután tett egy megjegyzést, hogy sokat olvas. :D

2018. júl. 19. 11:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Én imádok olvasni és minden nap szoktam, egyébként én is imádom a szépirodalmat. Amióta a férjemmel vagyok, az évek alatt egyszer se láttam még könyvet a kezében, amit ironikus, tekintve, hogy az első diplomáját irodalomból tette le.. Egyszerűen az elmúlt 10 évben valahogy kiszorult az olvasás az életéből, más hobbikat űz, más dolgokkal foglalkozik. Számomra ez nem szempont, mert enélkül is művelt, tájékozott és borzasztóan intelligens és ezer más közös témánk van.
2018. júl. 19. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:

12-es hsz-t akár én is írhattam volna.

A férjem fiatalon olvasott, aztán jött egy családi tragédia (felesége meghalt, egyedül maradt két kisgyerekkel). Napi gondok, feladatok, mellette munka, bejárás 30 km-re, nem részletezem, a legkisebb gondja is nagyobb volt, mint az olvasás.

Utána sem tudott visszaszokni már.

Ezzel együtt bújja a neten a tudományos cikkeket, napi politikában, világ politikában, földrajzban, történelemben képben van. De: könyvet olvasni még nem láttam őt.

Ezzel együtt hihetetlenül tájékozott, okos (amúgy mérnök, és abban is dolgozik).

Tudomásul veszi, hogy nem csak, hogy imádok olvasni, de könyvmoly vagyok. Éjjel még ő mondja, hogy nyugodtan olvassak, nem zavarja a kislámpa:)

2018. júl. 19. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Igen, randiznék. Én sem olvasok könyvet úgy konkrétan. De, online rengeteg témában olvasgatok a pszichológiától az ásványokig, a napelemektől a pénzügyi tanácsadásig, néha egy-egy életrajz, vers, szóval, elég sok minden érdekel, de könyvet konkrétan nem is tudom mikor vettem kezembe. :)
2018. júl. 19. 12:16
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mindamellett, hogy egy fényképről megmondom, milyen egy lány személyisége, a szemekből olvasva. Mindamellett szoktam olvasni, papíralapú könyveket.
2018. júl. 19. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen. Én szoktam olvasni és a párom is szeret, de nem zavarna, ha nem így lenne. Így is van csomó olyan dolog, ami az egyikünk számára fontos, de a másik érdeklődési körébe már nem illik bele (pl. a párom szeret sportolni és én nem, én szeretek kreatívkodni, kézműveskedni stb. és a párom nem, más a zenei ízlésünk is), de ez nem okoz semmilyen problémát. Ha mondjuk pont az olvasás lenne egy ilyen pont, akkor sem gondolnám, hogy gondot okozna. Attól, hogy egy pár vagyunk, még mindkettőnknek van egy saját személyisége, ízlése, érdeklődési köre, értékrendje stb., stb., szerintem természetes dolog, hogy nem vagyunk egyformák.
2018. júl. 19. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Ment a zöld #16. :)

Uu, de gondoltam, hogy engem meg lenulláznak. :D

2018. júl. 19. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!