Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti gyerekesnek tartanato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti gyerekesnek tartanatok azt a lanyt, akinek a kedvenc animejebol van tetovalasa?

Figyelt kérdés

Egyik haverommal nem egyezett a velemenyunk, gondoltam megkerdezek tobb pasit is.

Nyilvan,ha nem egyezik ebben sem a latasmodunk egy fiuval, akkor azzal nem lesz semmi, csak erdeklodes szintjen kerdezem.

2018. júl. 15. 09:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Eleg lett volna egy "igen, nekem gyerekes es nem ismerkednek ilyen csajjal", a kioktatásra meg,hogy te szerinted nekem mit kene meg hogyan, az mar nem erdekel.

Majd en azt tudom meg azt is hogy nekem mi mit jelent. Regen eltertel a targytol,sot ugy is kezdted.

2018. júl. 15. 18:01
 12/13 anonim ***** válasza:
A tárgytól nem tértem el, csak kifejtettem miért gondolom így.
2018. júl. 15. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Már ott kiesne nálam hogy animét néz. Nem tudnák egy ilyen lányt komolyan venni, leakadt a 8 évesek színvonalán kb. Ha viszont csak simán tetoválása lenne az nem feltétlen zavarna, attól függ milyen, mekkora és hol van (csuklón vagy fenék felett pl. kifejezetten bejön).
2018. júl. 16. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!