Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten van értelmes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten van értelmes társkereső is vagy nincs? Melyik és miért? Melyik miért nem?

Figyelt kérdés

2018. júl. 14. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Mivel az emberek többsége nem túl értelmes, ezért nincs értelmes társkereső sem. Az emberek értelmesebb fele ráadásul a való életben is sokszor elég könnyen talált társat, így hemzsegnek a társkeresők a frusztrált és kattant emberektől.
2018. júl. 14. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyiken évekkel ezelőtt már "sikerem volt", ha lehet így mondani, de ahhoz kellett némi szerencse is. Most ha körbenézek, elég elborzasztó az eredmény.
2018. júl. 14. 21:13
 3/6 peca1000 ***** válasza:

Mindegyik társkeresőn vannak idióták, és normálisak.

Az adatlap, és a képek sokat elárulnak, kis hozzáértéssel szét lehet válogatni őket.

Cronos, Elittárs, Randivonal

fizetős, de jó oldalak

2018. júl. 14. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A Randivonal jó, 3 évvel ezelőtt ott találtam meg a vőlegényemet. (Igaz, azóta már változhatott ez az oldal is.)
2018. júl. 14. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Akármilyen szennyoldalnak tartom, mégis a Badoo hozott össze a párommal.

Millió idiótával találkoztam, de nem csak onnan. Személyes találkozónál volt Randivonalas is, de az is nagy csalódás volt. Szerintem nem az számít, hogy mi az oldal neve, hanem hogy milyen ember regisztrált oda.

Régen, egy exemet a Honfoglalón ismertem meg. Művelt, okos ember volt, mégis idővel kiderült, hogy iszonyúan aberrált.

Úgyhogy mindenhol van ilyen is, olyan is.

2018. júl. 15. 08:25
 6/6 anonim ***** válasza:

miitt. hu.

Ennek az oldalnak az a lényege, hogy bár van adatlapod, de nem irkálsz rá senkire. hanem közös programok vannak (rengeteg) amikre feljelentkezhetsz és élőben ismerkedhetsz egy rakás szinglivel. szinte minden nap vannak programok, egy idő után te is szervezhetsz. Van, hogy egy nap 4-5progi is van. Megnézheted, hogy kik jelentkeztek (sajnos van egy limit, van ahol csak 10 fő mehet de van ahol 30 is)és eldöntöd, hogy akarsz-e csatlakozni. Mivel több százan vannak tagok, szinte mindig fogsz találkozni új emberekkel és persze lesznek visszatérő figurák akikkel meg szinte mindig össze lehet futni. Az a jó, hogy nem vagy görcsös, beszélgetsz, ismerkedsz, szociális készségeiden dolgozhatsz, ha nem lesz randid az sem gáz, ha lesz, hajrá. Vagyis a normális közegben való ismerkedést imitálja az egész, megadván azt ami a legtöbb embernek hiányzik: egy nagy, változatos baráti társaságot, ahol folyamatosan jönnek-mennek az új emberek. Ha budapesti vagy, szerintem ez nagyon jó döntés.

2018. júl. 15. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!