Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha lány létemre összejövök egy lánnyal?
Mindenhonnan halljuk ezt a nagy elfogadást és próbálom magam elfogadni és elhinni, hogy ez tényleg nem baj és nem tartom rosszabbnak a melegeket senkinél..
csak azt nem tudom, hogy biztos jó-e amit teszek. Nem bírok pasival lenni, olyan mintha megerőszakolnának..fura meg hülyén hangzik tudom, de valahogy lehet meg kellene próbálni. Itthonról kidobnának, a családom elveszíteném és a barátaim nagy többségét is..megéri akkor ez?
Másnak, hogy megy?
Nagyon kezdem elveszettnek érezni ezt az egészet.
20/L
Legyetek szivesek nem félre értelmezni a soraimat, nekem semmi problémám sincs a leszbikusokkal, melegekkel, és a az egyéb, kb. 9-10 ismert, és azonosított nemi identitástudattal, azon az egy kivételen kívül, hogy egyszer egy meleg férfi próbálkozott nálam, és minden elōzetes bejelentés nélkül nadrágon keresztül megmarkolta a péniszem, az azért kellemetlen volt, amit nyilván mindenki meg tud érteni.
Én csak arra céloztam, hogy nem minden esetben a születéskor dōl el a nemi identitástudat, nem minden esetben biológiai oka van, bizonyos esetekben pszichikai.
Azt sem állítom, hogy minden nem heteroszexuális ember apaképzavar, vagy trauma hatására lett nem heteroszexuális, azt sem állítom, hogy minden traumát, szexuális bántalmazást átélt embernek megváltozik annak hatására a nemi identitástudata, direkt így is fogalmaztam meg a mondatot.
Én arra céloztam, hogy ha valaki ennyire erōs ellenszenvet érez a férfiak iránt, annak lehet valamilyen pszichikai oka, (hiszen attól, hogy valaki leszbikus, még nem kell szükségszerūen erōszakfélelmet, vagy undort megélnie a férfiaktól), ami nem biztos, hogy tudatos, mert akár a korai gyermekkorban is érhette a hatás az adott személyt, a pszichológiában ez ismert.
11) ha nekem le kéne feküdnöm egy férfival, akivel úgy alapvetően nem akarok lefeküdni, még akkor se ha normális ember, nekem is masszív nemi erőszak feelingje lesz, pedig én aztán 100 százalékig hetero lány vagyok. De a nők többsége rohadtul nem úgy működik, mint egy férfi, hogy van vmi minimális szikra, akkor dugunk mindennel, ami él és mozog. Ha nem érzek komoly érzelmeket a párom iránt, vagy kihűl a kapcsolat, nekem akkor is nemi erőszak jellege van a szexnek. Ennyi. Ezt nem kell túlgondolni, a kérdező a nőkhöz vonzódik, tehát teljesen esélytelen, hogy egy férfivel való szexre kellemes időtöltésként tudjon gondolni.
Az, hogy ezt a környezeted mennyire fogadja el, más kérdés. Igazából semmit nem tudsz tenni, ha nem fogadnak el, akkor nem fogadnak el. Magadat viszont muszáj elfogadnod úgy, ahogy vagy, mivel különben sose leszel boldog. Hamis barátok szeretete nélkül még lehetsz az.
27N
Először saját magadat kell, hogy elfogadd. Nekem is 4 évembe telt, de most boldogabb vagyok, mint valaha. Hidd el, ennél már csak jobb következik. Kitartást! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!