Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők, nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek milyen férfiak tetszenek?

Figyelt kérdés

Én kiskorom óta egyetlen típusért vagyok oda még pedig a vicces pasikért :)

Szeretek nevetni, és nem igazán kedvelem a túl komoly embereket. Ezért olyan férfit tudok elképzelni magam mellett aki bármikor meg tudna nevettetni. Ezen kívül az is fontos hogy romantikus típus legyen, tehát hozzon nekem virágot, lepjen meg egy romantikus estével, csókolja meg a kezemet, emeljen fel mint egy bajbajutott hercegnőt...:) Egyszerűen leragadtam a Disney meséknél...Nem kell tökéletes szőke hercegnek lennie, de azért néha vigyen egy kis romantikát a kapcsolatunkba, mert azzal bármikor le tud nyűgözni. :)

A külső szerintem nem egy lényeges szempont, mert ahogy idősödik az ember, változik a testünk, öregszünk. Van aki meghízik, van aki kopaszodni kezd, és bizony ráncosak is leszünk. De aki olyan beállítottságú, az öreg néni koromban is meg tud nevettetni, és el tudja lágyítani a szívemet egy kis romantikával :)

Szóval elsősorban lányokat, nőket kérdezem hogy nektek milyen férfiak tetszenek? Pasik is válaszolhatnak csak sajnos azt vettem észre hogy itt mindenki nagyon negatív, és azt hiszik minden nő a pénzre meg a nagy farokra megy :/

2018. júl. 11. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Nekem Steve Austin <3

Isteni jóképű és bárkitől megvédene! Nagyon nyugodt és jó a humora! Imádooom! Minden filmjét láttam! <3

2018. júl. 11. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
En olyan vagyok amit leirtal de pont nem kene egy ilyen hercegnocske.
2018. júl. 11. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem kéne de szerelmes vagyok a Steve Austinba! <3
2018. júl. 11. 17:13
 4/7 A kérdező kommentje:

2-es nem hiszem hogy olyan vagy amit leírtam, mert akkor nem írnád azt hogy "nem kéne ilyen hercegnőcske". Ha romantikus típus vagy, úgy is kezelnéd a barátnődet. Te kétlem hogy az lennél.

És a vicces se hinném hogy illene rád, ha egyből megbántasz egy nőt azzal hogy ledegradálod a "hercegnőcske" jelzővel :)

Nem eltartott fruska vagyok, egyenlő félként tekintek a páromra, csak szeretem ha a romantika megmarad :)

2018. júl. 11. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem külsőre nagyon bejön Benicio Del Toro . A filmjeiben is nagyon sármos.

A romantikára én is vágyom, azért jól esik ha a szerelmem meglepne valamivel legyen az bármi és nem drága tárgyakra gondolok, hanem figyelmességre pl ha reggel ott hagyna egy papír szivet benne egy édes üzenettel amiben kifejezi az érzelmeit. Ez nagyon szép dolog lenne és el is tenném azt a papir szivet, na ez az a figyelmesség amit én is hiányolok.

Ha valaki kifejezi az érzelmeit szíve választottja iránt és ez az idő haladtával se tűnik el ott már igaz őszinte érzelmekről beszélhetünk. Kellenek néha a romantikus meglepetéseket .

2018. júl. 11. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös én is ilyenekre gondoltam! Apró figyelmességekre, romantikára...:)
2018. júl. 11. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen pasi :) Nem pont én de hozzam hasonló ( A mikro péniszem itt egy kategóriába se esett bele :D ). Én a tarot bohócaként tekintek magamra. Semmit se veszek túl komolyan, meg próbálok romantikus is lenni. Sokszor azért csinálok bolondot magamból hogy másokat feldobjak, akkor is ha ezzel egy gyengeségemet kell felfedjek vagy valami olyan szerepet eljátszak amit nem sokan vállalnának be. Vannak akik ezen tetteim nem fogadják el és gyerekesnek tartanak, de én gyerek vagyok lélekbe és mindig is az szeretnék maradni. Köszönöm, hogy kiírtad ezt a kérdést mert ezek szerint vannak még nők akik nem csak a komolyságra meg a nagy farokra mennek és ez bizakodással tölt el.
2018. júl. 11. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!