Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csak szexkapcsolat hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csak szexkapcsolat hogyan szokott kialakulni?

Figyelt kérdés
Én sosem voltam egyéjszakás típus, ezért nem igazán tudom elképzelni, hogyan alakítanak ki egy szexkapcsolatot. Például egy nő és egy férfi elkezdenek találkozgatni, aztán rájönnek, hogy igazából nem illenek össze, ezért felvetik egymásnak, hogy néha azért járjanak össze csak dugni? És aztán havonta x alkalommal írnak egymásnak egy üzenetet, hogy ráérsz holnap szexelni? Vagy hogy?
2018. jún. 28. 19:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Hát nálam ez úgy szokott alakulni, hogy ismerkedek, jófej esetleg egy csaj összehaverkodunk de nincs meg az a bizonyos szikra, így előbb-utóbb szóbahozom a szex témát és a barátság extrákkal is jön vele. Aztán nyilván bedobom hogy ő mit szólna hozzá. Párszor már egész jól bevált :) 28/F
2018. jún. 28. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Úgy alakult ki,hogy rám írt a férfi, irogattunk egy ideig, és felvetettük az ötletet,hogy mi lenne ha szexelnénk.

Még több ilyen alkalom és még több.

2018. jún. 28. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

Elmennek egy buliba, ahol tobbet isznak a kelletenel, vagy vadabbul tancolnak, es egy kis szobaban kotnek ki. Masnap dobbenten nezegetik a masik felet, es biztositjak egymast arrol, hogy csak kicsit sokat ittak, azert fordulhatott ez elo, tulajdonkepp nem is akarnak parkapcsolatot, mert az most nem ferne bele az eletukbe... De persze azert jo volt, nem bantak meg, vagy ilyesmi.. Aztan itt a teloszam, hivj fel ha netan van kedved egyutt bulizni... Aztan mennek a dolgukra, mint a kobor kutyak.

Par alkalom mulva meg a csajok elkezdenek vergodni, mert nem kepesek kikapcsolni az erzelmeiket, de nem is vallalhatjak fel, mert akkor a pasi soha tobbe nem jelentkezne, mivel o csak uritesre hasznalja. Ezert a lany inkabb ugy csinal, mintha neki is ez lenne a jo, kozben pedig vergodik a maganytol. A pasi meg boldog, hisz minden nap uj csajt dughat. Aztan kieg, es ott all maganyosan, es minden not utal, mert mind k.urva.

Csodalatos generacio. :)

2018. jún. 28. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Az előző is megrekedt a 19. században, amikor még eretnek gondolatnak számított, hogy a nők is szerethetik a kötetlen szexet. :D
2018. jún. 28. 19:21
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Két egészséges elfoglalt ember hagyja a sallangokat amikor mind a ketten ráérnek akkor összejárnak és elintézik.
2018. jún. 28. 19:37
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
aki kicsit is tapasztalt (volt már pár kapcsolata) az pár találkozás vagy beszélgetés után egyből levágja hogy csak szex és semmi más.
2018. jún. 28. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Mindenesetre szanalmas.
2018. jún. 28. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy indult, mint egy sima ismerkedés. Bejöttünk egymásnak, beültünk valahova, ittunk, szóba kerültek pikánsabb témák, majd az, hogy igazából nem házastársat keresünk és megbeszéltük, hogy összejárunk.
2018. jún. 28. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem úgy hogy a volt csajom barátnője mindig is kívánt engem. mikor szétmentem az exemmel, ő próbált vigasztalgatni, meg a barátnőjéről belső dolgokat pletykálni és folyamatosan keresgélte, hogy mikor tud talizni velem.

egyszer szexeltünk és utána ki nem mondtuk sosem, de ha találkozóra kerül sor akkor mindig szex lesz belőle. lassan 3 éve.

2018. jún. 28. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Enyém úgy, hogy jártunk, de dobott a csaj, mivel nem vagyok eléggé facebook kompatibilis, nincs német "prémium" autóm, és nem adok eléggé a látszatra, na meg nem adom elő az "alfahímet".

De azért szeret, jó velem. Nem csak szexelünk.

2018. jún. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!