Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem a fodrászomba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a fodrászomba. Elmondjam neki? A fiú fodrászok nem melegek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
De, melegek. Az összes, kivétel nélkül! Igazából ha egy férfi nem meleg, nem is kap engedélyt, hogy fodrász lehessen. Felesleges próbálkoznod.
2010. jún. 16. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Sok köztük a meleg. De ismerek olyat, aki nem az
2010. jún. 16. 20:02
 3/8 Funktasztikus ***** válasza:
nem mind!
2010. jún. 16. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy lehet beleszeretni egy fodrászba? Mármint hetente jársz? Vagy találkozgattok a szalonon kívül is? Mert ha csak havonta 1× ugrasz be egy fazonigazításra, akkor annyira nem lehet mély a kapcsolat, maximum vonzódsz hozzá, tetszik... Ilyesmik. Nem?

Érdemes lenne puhatolóznod a magánéletével kapcsolatban, értelmesen óvatosan, egy laza beszélgetés keretein belül. Hátha ott elárul magáról valamit. Direktben semmiképp se kérdezz rá, se a melegségre, se arra, hogyan is viszonyul hozzád.

L/24

2010. jún. 16. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem mind meleg, sőt én csak heteró férfi fodrászt ismerek, dolgoztam szépségszalonban!
2010. jún. 16. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mind meleg XĐ ez milyen hülyeség már... én fodrászomse az, felesége meg kisfia is van :D és tökjófej
2010. jún. 16. 20:56
 7/8 anonim válasza:
Én csak 1 filmet ajánlanék: Ne szórakozz Zohannal!
2010. jún. 17. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem először arra próbálj rájönni,van-e barátnője.

Az,hogy minden fiú fodrász meleg,az csak egy hülye tévhit.(Jó,lehet van aki az,sőt biztosan is,de legtöbbjük nem.)

Egyébként tuti,hogy szerelmes vagy belé?Szerintem csak szimpla vonzalom,mert én is jártam már így,hogy húúú,de bejön a fodrászom,mert annyira jó pasi,de ez ennyiben is maradt,tudván,hogy van barátnője,meg csak tetszett,de semmi több.Mindenesetre azért lehet próbálkozni,főleg ha szabad préda =Đ Sok sikert ^^

L/15

2010. jún. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!