Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki nagyin tetszik, a környéken szoktam látni. Hogy szólítsam le?
Mivel kezdjem a beszélgetést hogy ne ilyedjen meg ,és miről beszélgessek vele? (de a legfontosabb az lenne mivel menjek oda hozzá?)
ne olyat írjatok hogy : nemtudod mennyi az idő??azthiszi ellpopm a mobilját :D)14F
Szia.
Van kedved csevegni velem?
mi bajod van az első válaszolóval??
tökéletes választ adott...-.-"
15F
Nekem éppen egy 14 éves srác tetszik:D!
Először is!Ha oda menne hozzád egy lány, akkor mi lenne az a mondat amitől teljesen kiakadnál???
Másodszor!Gondolkodj logikusan!(Én azt csináltam hogy MyVipen írtam neki egy levelet hogy tetszik!Aztán megvártam a reakcióját.Csak megnézte az adatlapomat és nem írt vissza!Aztán írtam neki hogy nem neki akartam elküldeni a levelet.Így nem volt annyira gáz a pofára esés:D!)
Ha vagy annyira bátor, akkor állj elé és mond meg neki azt tetszik neked.Ha nem vagy bátor akkor kövesd a példám:D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!