Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több nőre jellemző, h mindenben jobbak akarnak lenni a férfiaknál és többnyire ez sikerül is nekik, de mire mennek vele!?
"Odajön nő és előadja, hogy van egy diplomája, jó állása és karriercéljai"
Az ilyen nők azt nem értik, hogy ezeknek a megléte/nem megléte minket férfiakat egyáltalán nem hoz lázba, nem ez alapján választunk párt, én legalábbis nem ezt nézem.
"Akkor meg nem értem a problémádat. Nem érint a kérdés, minek vekengsz rajta?"
Annyiból érint, hogy mivel egyre több ilyen karrierista nő van, így nekem egyre nehezebb olyat találni, aki nem ezt a mentalitást képviseli és mondjuk még be is jön meg egyéb szempontból is ideális partner lenne számomra.
"Ugyanis mi azt keressük a kapcsolatban, ami nekünk nincs. Odajön nő és előadja, hogy van egy diplomája, jó állása és karriercéljai...Ok...ez nekem is megvan...szóval akkor a kapcsolathoz mit is tesz hozzá?"
És a nő, akinek nincs diplomája, nincs jó állása és nincsenek céljai, az mit ad a kapcsolathoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!