Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek egy hazudozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy hazudozós férfival?

Figyelt kérdés
Randizok egy pasival egy ideje de rá kellett hogy jöjjek, hogy folyamatosan füllent. Sokszor napokra eltűnik vagy ha megbeszélünk valamit akkor 1 óra múlva kihúzza magát a dolog alól, nem válaszol mert "elaludt" stb. Kezdem úgy érezni csak szórakozik velem. Volt randi amit lemondott, vagy ami szerdán még jó ötletnek tűnt és alig várta arról péntekre teljesen elfeledkezik, mintha meg se beszéltük volna, így elmarad. Ha megemlítem, hogy hová tűnt, miért nem válaszol, miért ráz le stb akkor persze terel, teszi a szépet. A randikon is folyamatosan nyomkodja a telefonját, rendszeresen észreveszem, hogy nem is figyel rám. Akkor minek akar találkozni? Úgy érzem ennek 0 értelme van.

2018. jún. 15. 11:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

6:

Most is egyedül vagy. Még a randin is tojik rád. Ha kicsit jobban belegondolsz, akkor ennél egyedül is jobb, és barátnőkkel jobb programokat szervezni.

Ennél jobb pasit találni azért nem nagy mutatvány. Tudod, hogy miért nem sikerül? Mert megragadsz egy ilyen gyökér mellett, pazarlod az életed, holott ha első ilyen után kivágod, már rég kiheverted volna a szakítást és túl lennél az első pár randin valaki mással.

A legjobb lenne, ha most ezt a hónapot arra szánnád, hogy felfedezd a szingli élet szépségét: csinálj csajos programokat, vidd anyud vásárolni, járj sportolni, edd egész héten a kedvenc kajád, random ülj fel egy távolsági buszra, és ne érdekeljen, hova visz, aludj sokáig, vagy feküdj le délután hatkor, egy fontos: ne alkalmazkodj senkihez, és csináld csak azt, amihez kedved van. Rá fogsz jönni, hogy az mindig egy JÓ választási lehetőség, hogy szingli vagy. Nem kell beérned ilyen gyökerekkel, csak hogy addig se legyél egyedül. Legalább van aki megbánt és bunkózik veled, vagy mi neked ebben a jó???

Nem a csicskája vagy, hogy ugorj, ha füttyent, hanem a barátnője. Örüljön, hogy szóba álltál vele, és törje magát, hogy hajlandó vagy vele találkozni. Nem kell beképzelt kiralylanynak lenni. De azért a ló túloldalára se ess át. Igenis becsüljön meg, akivel vagy, vagy majd megbecsül más.

Gondolj bele, itt hány pasi sír minden nap, hogy mennyire szeretne valakit. Nem tart semeddig egy pasit lecserélni.

De jobbat csak akkor fogsz találni, ha inkább egyedül vagy, mint egy gyökérrel, és tartod magad annyira, hogy ennél jobb bánásmódot érdemelsz.

2018. jún. 15. 12:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól érzed, 0 értelme van.
2018. jún. 15. 12:08
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Ebből alakul ki aztán, hogy minden férfi szemétláda....

Hagyod, hogy folyamatosan átkúrjon, mikor az első alkalom után le kellene lépned.

Milió egy rendes férfi van, te mégis kitartasz egy hülye mellett. A többieket meg észre sem veszed. Miért??? :D

Csaj vagy, akkor fogsz magadnak faszit, amikor akarsz. Fordítva ez már nincs így...

2018. jún. 15. 12:13
 14/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
86%
Csavar a történetben, hogy az ilyen léhűtő, kamus faszik jönnek be a csajok, ahogy a kérdésből is látszik... tényleg no comment.
2018. jún. 15. 12:25
 15/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
74%
Jav.: csajoknak*
2018. jún. 15. 12:26
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megpróbálom összeszedni magam és meglépni a dolgot mert csak magammal szurok ki ha ezt folytatom! És nem akarom magam később még rosszabbul érezni! 🙂
2018. jún. 15. 12:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj valamilyen szinten hasonló szituációban voltam én is :D. Már másél éve egyedülálló voltam, már nagyon akartam valakit, úgyhogy eléggé türelmes voltam én is (mondjuk azért nem ennyira, mint te). A jóember hasonlókat művelt: gyanúsan eltűnt (főleg hétvégékre, hmm milyen érdekes), majd jött mindenféle zagyva sztorival, hol volt és mit csinált (pedig nem is kérdeztem, de már automatikusan mentegetőzött :D azért ez elég gyanús). Az utolsó vicces húzása az volt, amikor megint hirtelen eltűnt, majd egyszer csak újra írt, mindenféle köszönés nélkül, hogy akkor mikor és hol talizzunk :D. Végül nem is találkoztam vele, mert olyan furán viselkedett, és szerintem volt már párja/ családja másik városban. Ja és ezután tiltottam szó nélkül. Inkább maradok még egyedül egy ideig, mint hogy együtt legyek egy ilyen eltűnős, kamus emberrel. Pontosan tudom milyen szar érzés egyedül lenni, de ne alázd magad, találsz te ennél jobbat!
2018. jún. 15. 12:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja az még lemaradt, hogy szerintem a te emberednek is van valakije, csak kis szórakozásra vágyik, szóval te soha nem leszel első nála.
2018. jún. 15. 12:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nőkbe is van ilyen szép számmal... tisztelet a kivételeknek!!

Törlés, tiltás, elfelejtés, új szerelem, párkapcsolat, eljegyzés, házasság, gyerek... ennyire ne rohanjak előre? :D

F.

2018. jún. 15. 13:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme folytatni vele az ismerkedést. Legalább már most az elején rájöttél, hogy folyamatosan hazudik neked, nem képes értelmesen elmondani, hogy mit miért csinál, csak tereli a beszélgetést, továbbá amikor vele vagy, akkor sem rád figyel. A későbbiekben sem várhatnál tőle több őszinteséget, figyelmet.
2018. jún. 15. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!