Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti szoktatok "szmájlikat"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok "szmájlikat" küldeni?

Figyelt kérdés

Na jó, tudom, hogy kissé bugyuta kérdés, de muszáj megkérdeznem, mert érdekel.

Nem rég óta ismerek egy fiút - én írtam rá (mert rá kellett, munka ügyben), válaszolt is meg minden. A barátnőm viszont megmutatta a közös beszélgetésüket (csak egy-egy részletét), amikben rólam kérdezett (de csak általános dolgokat - pl. Nem tudod, beteg xy, ma nem jön dolgozni? Stb.)

Azt hittem, mivel érdeklődik, tetszek neki, de mégsem kezdeményez beszélgetést, illetve amikor írtam neki nagy mosolygós szmájlival (nem tudom, hogy gondoltam), nem sokat beszélgettünk.

Egyébként láttam, hogy a barátnőmnek, meg másoknak is küld szmájlikat, de nekem sosem, meg mindig nagyon hivatalosan fogalmaz (ezen eleinte jót mulattam, mert nevetségesnek találtam, de most inkább már szonorúnak vélem, hogy nem tudunk rendesen beszélni, vagy nem is akar...)

Élőben kedves, vicces, de jó, ha 1-2 mondatot váltunk, mert "nem ér rá", közben meg a múltkor is mást kérdezett meg, hogy meddig dolgozom ott. Meg olyanokat tud rólam, amiket biztos hogy nem mondtam neki, viszont a barátnöm sem, állítása szerint. (Amúgy gyakorlatot csinálunk, ideiglenesen vagyunk ott (én és a barátnőm, a fiú ott dolgozik)).

Bocsi, ha a kifejtés némileg eltér az eredeti kérdéstől :)

2018. jún. 13. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Arra ügyelni kell,hogy ne legyen félreérthető a szmájli. Én inkább szöveg/szavak mellé használom, főleg olyannak, akit jól ismerek, és nem értheti félre.

Nem szeretem a sorozat szmájlikat,és ami a lényeg: a mondanivaló tartalmát nem pótolja.

Az,hogy hivatalosan fogalmaz lehet,hogy a tanulmányaiból/munkájából adódik.Én is hivatalnok vagyok, a párom jogász. Magánéletben is hivatalosabban fogalmazunk, egyszerűen ilyen a stílusunk.

Amit írsz esetleg arra is utalhat,hogy a srác zárkózottabb, nehezen fejezi ki magát és ehelyett pótlásul használja a szmájlit.

Próbálj meg Te határozottabbnak lenni, ha tetszik, kezdeményezz valami közös programot.

2018. jún. 13. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!