Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglatogat Györben egy angol lany, akivel nagyon kedveljük egymast. Hogyan fejlesszem addigra a nyelvtudasomat, hogy ne valjak nevetsegesse szülei elött?
Par het mulva megismerkedek a szülökkel es szeretnek a kiejtesemen, nyelvtudasomon csiszolni.
Neten csak korrepetalast es nyelvvizsgara valo felkeszitest talalok. Nem nyelvtan es mondatelemzes bajnoka szeretnek lenni, hanem kulturalt tarsalgasban helyt allni! Olyasvalakire lenne szüksegem, aki nem csak tud, de beszel is angolul!
Van ötleted, hol keressek? Esetleg tudsz ajanlani konkret szemelyt vagy portalt?
Köszönöm a segitseget.
Itt nem az bosszant, hogy mi igaz, vagy mi nem, hanem, hogy adott valaszolo a fejebe vette, hogy minden kommentemet, függetlenül tartalmatol, lepontoz (ami pont hidegen hagy) es ezt az infot beszurja mindenhova.
Ettöl meg lehet egy valasz ertelmes es egy kerdes jogos!
Lehet valahol az egyszerüseg kedveert fogalmaz valaki ugy, hogy elsö szam elsö szemelyben ir? Lehet valahol lenyeges, valahol nem?
Minek kellene teljesülnie, hogy leszallj erröl?
Irjam azt, hogy romokban az eletem, elhagyott a nöm, tartasdijjat kell fizetnem 30 gyerek utan, kinoznak a nemi betegsegek okozta gennyes viszketesek es vallalkozasaimbol csak adossagok maradtak?
Ha ez megnyugtat, mindez igy van! Gyözött a Kharma, van igazsag a vilagon, az angol lany pedig egy dermatologus es csak ö tud mar segiteni rajtam, hogy ne essen le a nemi szervem!
Akkor is szeretnek tudni kommunikalni magas szinten, lehetöleg legminimalisabb akcentussal! Visszaterhetnenk erre vagy meg kell irnom autobiografiamat ide?
Nem tudom, hogy ez a kicsinyes bosszuhadjaratod miröl szol, de nagyon felre erthetsz valamit!
Ha te magad nem vagy kepes felvallalni a nicknevedet, akkor miert erzed ugy, hogy valahonnan összeguberalt vagy következtetett infogbol gazdalkodva ezekkel felre tereled mindenhol, ahol megtalalsz a beszelgetest? Mi köze lenne ennek ahhoz?
Eszedbe jutot mar, hogy mast nem erdekel igazan?
Azert is irtam privatot, mert nem tartom ide valonak! Szivesen valaszolok, de tiszteld mar annyira az itt kerdezöket es valaszolokat, hogy ne trollkodj! Ha megis, legalabb szorakoztato, vicces vagy szellemes legyen. Az, hogy: ugy olvastam ki szavaibol, hogy van menyasszonya es mar felrekavart kicsit keves ehhez, nem?!
„ezt az infot beszurja mindenhova”
Milyen mai válaszhoz írtam én rólad?
Neked tényleg valami bajod van. Nem is olvastam még tőled másik kérdést eddig az oldalon, akkor hogy tudtam volna válaszolni neked azokra egyáltalán?
Ismétlem, semmi degradálót nem írtam, semmi ellened negatív tartalmú kommentet. Amit leírtam először, a már általad töröltetett 3-as számúban, abban sem volt semmi szidalmazó. Szimpla javaslat volt, hogy gyakorolhatsz a menyasszonyoddal, akiről nem olyan régen írtad többször is, hogy több diplomás, intelligens, és külföldön is dolgozott, ebből arra következtettem, ő segíthetne neked, úgy, hogy közben még jól is érzitek magatokat. Mi volt azzal a probléma, hogy megemlítettem, vele is beszélgethetnél otthon angolul gyakorlásképpen?
Azt meg gondolom, tudod, hogy nem egy ember alakítja a százalékodat, ahogyan a válaszod hasznossága áll. Neked üldözési mániád van. Látom, leginkább magaddal van bajod, és ezt most pont rám hárítod.
Nem foglalkoztat az életed, elnézést, hogy megpróbáltam konstruktív, segítő választ adni az első kommentemben, amit valamiért magadra vettél. Szerintem a továbbiakban hagyjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!