Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a külső?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a külső? Adtatok már olyan személynek esélyt aki külsőleg nem tetszett de viszont a belső értékei annál jobban?

Figyelt kérdés
24 éves lany vagyok és kb 1 hónapja beszelgetek egy sraccal , nagyon jól kijovunk es szeretünk is együtt lenni viszont a külseje nem az én esetem .. semennyire .alapbol rengeteget sportolok és a “parommal “ is fontos lenne, hogy ő is különben zavarna a dolog ..a stilusunk is különböző..sokszor gondolkodok,hogyha esélyt adnék neki akkor mennyire zavarnanak ezek a dolgok . Nektek volt olyan ,hogy valakit megismertetek ,kimondottan nem volt a ti esetetek és mégis adtatok esélyt és nagy szerelem lett belőle ?
2018. jún. 11. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyszer, tetszett a szeme és a mosolya, viszont kövér volt. Szerettem mint embert, viszont szexuális értelemben annyira nem tudott megmozgatni. Szóval eléggé kétes volt, de nem bántam meg mert akkor ott szép volt együtt.
2018. jún. 11. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, megpróbáltam már de max ilyen barátságszerűség alakult ki közöttünk... Abban meg férfi és nő között eleve hiszek.
2018. jún. 11. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Miattad elkezdett edzeni, egy kis noszogatással eljárhattok közösen, utána már a stílusán is tudsz finoman változtatni és akkor minden szuper lesz.

Ha nem taszít külsőleg akkor adj neki esélyt.

2018. jún. 11. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:

sokszor. lett is belőle kapcsolat, de a szex sosem volt olyan igazán jó, mint olyannal, akihez igazán vonzódtam, és ez elengedhetetlen a párkapcsolatban.

26n

2018. aug. 14. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!