Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a külső? Adtatok már olyan személynek esélyt aki külsőleg nem tetszett de viszont a belső értékei annál jobban?
Figyelt kérdés
24 éves lany vagyok és kb 1 hónapja beszelgetek egy sraccal , nagyon jól kijovunk es szeretünk is együtt lenni viszont a külseje nem az én esetem .. semennyire .alapbol rengeteget sportolok és a “parommal “ is fontos lenne, hogy ő is különben zavarna a dolog ..a stilusunk is különböző..sokszor gondolkodok,hogyha esélyt adnék neki akkor mennyire zavarnanak ezek a dolgok . Nektek volt olyan ,hogy valakit megismertetek ,kimondottan nem volt a ti esetetek és mégis adtatok esélyt és nagy szerelem lett belőle ?2018. jún. 11. 13:27
11/14 anonim válasza:
Egyszer, tetszett a szeme és a mosolya, viszont kövér volt. Szerettem mint embert, viszont szexuális értelemben annyira nem tudott megmozgatni. Szóval eléggé kétes volt, de nem bántam meg mert akkor ott szép volt együtt.
12/14 anonim válasza:
Nem, megpróbáltam már de max ilyen barátságszerűség alakult ki közöttünk... Abban meg férfi és nő között eleve hiszek.
13/14 anonim válasza:
Miattad elkezdett edzeni, egy kis noszogatással eljárhattok közösen, utána már a stílusán is tudsz finoman változtatni és akkor minden szuper lesz.
Ha nem taszít külsőleg akkor adj neki esélyt.
14/14 anonim válasza:
sokszor. lett is belőle kapcsolat, de a szex sosem volt olyan igazán jó, mint olyannal, akihez igazán vonzódtam, és ez elengedhetetlen a párkapcsolatban.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!