Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek, nem értem a lányt?
Közel egy hete beszélgetek egy lánnyal, nekem szimpatikus, meg szerintem én is bejövök neki. Az elején sokat beszélgettünk, olyan témákról már, hogy ,,szeretnék -e férj lenni, meg hogy állok a gyerekekkel"? Szóval elég bensőséges témákról. Majd szeretnék férj lenni, meg a gyerekeket is szeretem.
Beszélgetéseink során most minap is írja hogy nagyon fáradt. Megértem, két helyen dolgozik. Elhívtam holnapra egy fesztiválra, arra is mondta hogy oké. De tegnap óta eléggé egyszavú lett.
Hajnal-ba rám ír, hogy most jöttem haza a fesztiválról (amúgy több napos, én meg éjszaka dolgoztam). De arra nem reagált hogy akkor oké, akkor találkozzunk vasárnap.
Kérdezzek rá megint hogy holnap akkor hol találkozzunk, vagy hagyjam?
Nem hinném hogy talonba tartana (vannak pasik körülötte, írta, de eléggé ,,szelektál", neki fontos hogy család centrikus legyen- amilyen én is vagyok) . Szóval nem tudom, mert ha nem jövök be neki, akkor meg mér nem írja hogy bocs, de nem? (bementem a boltba ahol kasszázik, pár szót váltottunk. Utána is irta hogy szimpatikus vagyok neki )
Köszönöm a válaszokat.
Felejtős.
Hasonlóan voltam már nem egy lánnyal, csak az idődet húzza, kar fáradni.
Küldd el a p1csaba majd tiltsd le.
Bemész megint a boltba, a szemébe nézel határozottan, egyenesen és nyíltan megmondod:
"Nem értem a viselkedésed, szeretném ha eldöntenéd, hogy mit akarsz, akarod-e igazán, mert részemről ez így nem vezet sehova és ne tartsuk fel egymást."
Fejezd ki azt is, hogy megérted ha fáradt és kimerült, viszont ha közös programokról van szó akkor legyen egyértelmű, mert te is az vagy vele, adjátok meg egymásnak a minimum elvárható tiszteletet.
Valahogy így csinálnám.
Valahogy így gondolom én is. Tényleg nagyon bejön, mind külsőleg, mind a személyisége, de kinőttem már ebből a játszmázós korból :)
Még holnap rákérdezek, hogy akkor találkozzunk, hol és mikor, ha nem ír.
Szerintem nyugodtan kérdezz rá hogy áll-e még a holnapi fesztiválozás, hiszen egyszer már azt mondta rá hogy oké.
Aztán ha valami ködösítő, "nemtudommég", vagy akármilyen kifogásszerű választ ad, na onnantól hagyd a fenébe.
Ha valakit tényleg érdekel a másik, akkor akar vele találkozni sőt alig várja.
(37/N)
Én pont most voltam abban a boltban amelyik lánnyal három hónapig ment a huzavona.
Már nem beszélünk mert írtam neki, hogy elegem van az egy szavas válaszaiból, ha valami nem kóser akkor mondja meg őszintén, nincs sértődés, de ne is játszunk.
Ha megnézte, nulla reagálás, de ugyanúgy mosolyog meg flörtölget amikor meglát.
Volt egy másik is, jó, ő sem lakott közel. Vele fél évig ment. Pár napja ugyanúgy írtam neki, hogy nincs azzal baj, ha nem, de akkor telefonba meg ne úgy jöjjön le, hogy akar valamit és mondja meg. Ugyanúgy megnézte, nyomott rá egy felszomoru smiley-t válaszként. Részemről ment a tiltás, másnap már hívott, de a számát is blokkoltam utána.
Csajok meg a komoly ismerkedeseik...
5# Így fogom csinálni az biztos. Rákérdezek, hogy akkor holnap találkozó?
,,Ha valakit tényleg érdekel a másik, akkor akar vele találkozni sőt alig várja."-Teljes mértékben egyet értek, így gondolom én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!