Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék randizni evvel a csajjal. Szerintetek csinos? Kép alul
már chateltünk együtt és nagyon csinos lány, szeretnék randizni vele
azt mondta hormon kezelés alatt van és fiúból lett lány, szerintetek látszódik vagy csak kamu?
ja hát ha ezeket a képeket küldte csak, és az arcát ennyire nem mutatja, szerintem elég gyanús...
L19
Bocs, de először azt hittem, hogy csak hülyeségből írtad a kérdést, aztán elolvastam mindent...
Néztem egyet.:) Fiúból lány? habár a XXI. században élünk:D ha találkozol is vele, akkor is kérdezz rá, hogy neki "ott lent" milye van, nehogy meglepetés érjen. :D:D:D
Sztem találkozz vele, és ott úgy is el tudod majd dönteni,, hogy akarsz tőle bármit is! Az arcát nem is láttad még? mi van ha szakálla is vann?:D jó nem akarok bunkóskodni
sztem az arcát még nem fejezték be.
am mi is szívatunk haveromat ilyennel...mondtuk neki h elgázolta egy kamaz leszakadt a farka és így már lány lett, de hormonkezelik is így melle is lesz lassan, azt mondta nem gáz. ja meg hogy leszakadt az ajka ezért egy irokéz indián ajkát varrták fel neki, és mutatuk a webcamba egy indián szobort, bevette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!