Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék randizni evvel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék randizni evvel a csajjal. Szerintetek csinos? Kép alul

Figyelt kérdés

[link]

[link]

már chateltünk együtt és nagyon csinos lány, szeretnék randizni vele

azt mondta hormon kezelés alatt van és fiúból lett lány, szerintetek látszódik vagy csak kamu?

2010. jún. 16. 09:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az első képen a keze elég fiús. Az ádámcsutkája meg ebben a pózban szerintem nem is látszana. De elég kecsesnek tűnik. Kitudja...
2010. jún. 16. 09:50
 12/23 A kérdező kommentje:
mi értelme van annak ha egy lány azt állítja magáról hogy fiú volt régen? miért szivatnának?
2010. jún. 16. 09:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Az értelme annyi, hogy le akar koptatni...
2010. jún. 16. 09:56
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

ja hát ha ezeket a képeket küldte csak, és az arcát ennyire nem mutatja, szerintem elég gyanús...

L19

2010. jún. 16. 09:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Bár a válla elég nőies de sztem ez pasi lehet 17-18 év között.
2010. jún. 16. 10:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de először azt hittem, hogy csak hülyeségből írtad a kérdést, aztán elolvastam mindent...

Néztem egyet.:) Fiúból lány? habár a XXI. században élünk:D ha találkozol is vele, akkor is kérdezz rá, hogy neki "ott lent" milye van, nehogy meglepetés érjen. :D:D:D

Sztem találkozz vele, és ott úgy is el tudod majd dönteni,, hogy akarsz tőle bármit is! Az arcát nem is láttad még? mi van ha szakálla is vann?:D jó nem akarok bunkóskodni

2010. jún. 16. 10:48
 17/23 anonim válasza:
93%
Ennek a "csajnak" nincs arca, vagy csak szégyelli a 6cm-es szakállát?? xD
2010. jún. 16. 10:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem látszik a képen hogy szakálla lenne, olyan simának tünik az arca.
2010. jún. 16. 11:13
 19/23 anonim ***** válasza:

sztem az arcát még nem fejezték be.

am mi is szívatunk haveromat ilyennel...mondtuk neki h elgázolta egy kamaz leszakadt a farka és így már lány lett, de hormonkezelik is így melle is lesz lassan, azt mondta nem gáz. ja meg hogy leszakadt az ajka ezért egy irokéz indián ajkát varrták fel neki, és mutatuk a webcamba egy indián szobort, bevette.

2010. jún. 16. 11:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Még képet se mert mutatni normálisat akkor miért foglalkozol vele ? Keress mást!!
2010. jún. 16. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!