Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti láttatok már ilyet? :$
Szóval most hétvégén volt osztálytalálkozóm és volt ott egy srác aki ugye az osztálytársam volt. Azt kell tudni róla, h eléggé ilyen kis szerencsétlen volt, tudjátok ilyen nagyon okos matekból, iszonyú vékony test, pattanásos arc, szóval nem az esetem :D (bár nagyon kedves srác volt).
Mots viszont amikor megláttam majdnem lefordultam a székről XD Nagyon szép lett a bőre, meg nagyon megférfiasodott, izmos lett, állatira sármos volt abba az elegáns zakójába :$
Nagyon beindultam rá, össze is akarok vele jönni, de biztos furcsállaná, h hirtelen megakarom őt ismerni, nem egy buta a srác ugye :D Én amikor osztálytársak voltunk semmit nem beszéltem vele, sőt, h őszinte legyek párszor picit cikiztem is őt a háta mögött :$ Szerintetek mit gondolna ha most bepróbálkoznék nála ? Szerintetek haraguthat rám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!