Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szeretitek a kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek a kedves, aranyos pasikat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 11:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Pedig, kedves 15 éves lány, hamvas vaginádba szívesen vájkálna szerintem jó sok 30-40 éves, és mindent megtesz, hogy érezze azt.
2010. jún. 15. 12:27
 12/24 anonim ***** válasza:

Max barátként szeretik, ha össze akarsz jönni a lányokkal, bunkónak kell lenni, ez kell nekik. Ez a tapasztalatom.

16/f

2010. jún. 15. 12:40
 13/24 anonim ***** válasza:
A bunkóság a hatalom illúzióját kelti. Azaz neked nem kell kedvesnek lenned ahhoz, hogy megkapj egy lányt, mert ennyire jó vagy. Ha udvarolsz, akkor viszont sokan arra következtetnek ebből, hogy a kedvességeddel valamilyen hibádat akarod kompenzálni. Innentől döntsd el, hogy önmagad akarsz e lenni, vagy más, és ha bunkó akarsz lenni csak azért, hogy szeressenek, vajon a aki szeret az téget szeret e, vagy csak egy ideálképet! Sajnos kevés lány van aki érzelmileg elég fejlett egy asztrális síkon is jól működő kapcsolathoz, de megéri várni rájuk.
2010. jún. 15. 12:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Elég népszerű vagyok a fiúk körében sokan udvarolnak, ilyen is olyan is. Sajnos mindig szerelmesek lesznek belém, amivel én nem tudok mit kezdeni, mert nekem az még nem jött össze. A kedves fiúk nagyon aranyosak, jókat lehet velük beszélgetni, számíthatok rájuk (fordított esetben ők is rám), de ez nagyon úgy tűnik, hogy olyan mint egy barátság, mert az is. Az eszemmel valahogy mindig tudom, hogy ha vele lennék, megfognám az Isten lábát, mert önmagában tökéletes, megbízható, kedves, szerető. Azonban az a fene nagy szenvedély nem engedi, valahogy hiányzik belőle az adok-kapok játék. Itt arra gondolok, hogy most egy picit a tiéd vagyok, de azért ne légy olyan magabiztos. Ez izgalmas és életben tart. Szóval bár imádnivaló jellemzők azok amiket leírtál mégse tudnék egy olyan fiúval lenni. Sajnos.
2010. jún. 15. 12:55
 15/24 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.. Hogy én mit szeretek??

Legyen velem kedves és aranyos, másokkal pedig tartsa meg a tisztes távolságot, tisztelet övezze és legyen béke kedvelő, mert én vagyok a háború asszonya. Szeretem a Buddha nyugalmú embereket, mert engem is lenyugtatnak, szóval kedves, aranyos, nyugodt legyen. :D És helyes. ha mindez megvan, akkor életem szerelme. :D xD

2010. jún. 15. 13:15
 16/24 anonim ***** válasza:
ja jó az ágyben, és nem levakarhatatlan.
2010. jún. 17. 10:59
 17/24 anonim ***** válasza:
én kipróbáltam mind a kettőt,volt hogy aranyos kedves voltam,de volt hogy nem!az aranyos pasikat szeretik a nők!KIHASZNÁLNI!sztem a keményebb csávokat jobban szeretik!tapasztalatból mondom!
2010. jún. 17. 11:03
 18/24 anonim ***** válasza:

olvastam hogy "szeretjük öket kihasználni"

pff mintha a legtöbb fiunak nem csak dugni kelenének a lányok =]

én személy szerinte imádom a kedves és aranyos fiukat, leszarom hány centis a farka ha egy bunko f@sz kalap...

2010. jún. 17. 11:12
 19/24 anonim ***** válasza:
ha jóképű imádom!!! de azért nem szeretem ha jobban hasonlít egy egérre mint egy pasira:)
2010. jún. 17. 11:41
 20/24 anonim ***** válasza:

Nemértem miért gondolják sokan úgy, hogy aki kedves az egyből ilyen nyámnyila p*cs, aki fél mindentől. Egyáltalán nem így van. Én is kedves vagyok, mégis ki állok magamért, ha kell, vagy másokért, ha Ők nem mernek. Ilyen vagyok, ez van. Sajnálom, hogy nem vagyok elég menő.

F/19

2010. jún. 17. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!