Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legbeváltabb, legjobb, leggyorsabb pasi-hódítási terv?
KOSZI a valaszt :)
De nem tudom mit lepjek msn-en mar nem valaszol,eddig mindig o lepett be ram es irt nekem a tegnpa hihetetlenul meg is tette,de ma mar nem.Fura es valtozo gyerek aki erdekes modon nem tudja mit akar.Jo,neha en sem,de en is elmondtam neki hogy szeretem.APROPO: meg egy baki van,legjobb baratnom miat nem mertem lepni,mert o is szereti,viszont mit sem tud rola,hogy mi majdnem osszejottunk :-S
12:59 vok
Szóval:
1. Egy kis versengés sose árt:) Szerintem ez olyan dolog, amit barátnőddel is meg tudsz beszélni. Főleg, h miert lenne jobb ha egyikőtök sem jut semmire, annál h legalább valamelyikőtök boldog lesz?:)))
2. Lehet nincs gépnél, nem látja mert filmet néz, nem tudja mit reagáljon, nem érti h most mi van stb:D
3. Lehet h nem magabiztos fajta, sok férfi ilyen kis "puhány":D nem fika, én is ilyen vagyok:D nagyon nehezek az ilyen lépések. Légy egy kicsit kitartó és bízz magadban;) Szurkolok:)
koszi :) hat te kedves vagy.
En jeleket adok neki,mindig is adtam,nem csak kalandra vagyok,hanem kapcsolatra.Vissza akarom hoditani,de mivan,ha mar massal van?
Hát ha már mással van, akkor döntened kell, h képes vagy-e belemászni más kapcsolatába, vagy felhagysz vele és felejtesz.
De ha meg nincs és még mindig te kellesz neki, akkor viszont összejöhettek:)
Akkor fogod tudni úgyis ha megpróbálod. Én kicsit félős vagyok, amikor ilyen helyzetek elé kerülök, de tudod mivel szoktam magam mindig bátoritani? Tedd fel magadnak a kérdést:
Fontos ő nekem? Ha ennyit nem tennék meg érte, nem kockáztatnék érte, akkor mit akarok egyáltalán?
:)
Ilyenkor nálam ált felülkerekedik a férfi büszkeség, és elindulok előre!:D
Hajrá;)
Nemertem.
Meg irjatok,mert mindjart megyek a parkba
Amit én gondolok:
1. előttem szoló... sose fogom megérteni, hogy ez nektek miért jó:D kiváncsi lennék egy-két ilyen emberre, hogy milyenek lehetnek:D
2. kérdező:
2.1. sok sikert a parkhoz, csak ügyesen:)
2.2. egyenesen hozzá! szerintem ha a barátaimon keresztül közeledne valaki hozzám az zavarna. Elvégre ha valaki engem akar, akkor velem beszéljen:)
2.3. ne féltékennyé tedd, annak mi értelme lenne? Max látja, hogy elvagy mással és teljesen feladja (kétélű fegyver:P)
2.4. hát amugy nem tom, ez már nem az erősségem:D légy vele kedves, beszéljetek, légy vele kicsit intimebb mint másokkal:D nem ugy mint az előttem szóló, hanem ne sajnáld az érintkezéseket, mosolyogj, jelezd neki h kell neked:D
Nem tudok erre a kérdésre válaszolni. Viszont javaslom, hogy több figyelmet és időt szentelj a helyesírásodra.
Miután ezzel megvagy, akár szerelmes levelet is megpróbálhatsz írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!