Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek a túlzott szabadsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a túlzott szabadságmániámmal és a nagy egómmal, hogy egy lánynak is jusson hely az életemben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy túl sokat foglalkozom magammal, annál kevesebbet másokkal, megelhetősen szabad és független személyiség vagyok. Eljárogatok társaságba, meg vannak barátaim, akiket nem zavar az egóm, de egy kapcsolat az teljesen más. Egy rendes párkapcsolatban azért az ember félreteszi az ilyesmit, vagy legalábbis háttérbe szorítja valamelyest.

Most azt nem tudom igazából eldönteni, hogy vajon azért nem volt még hosszútávú komoly kapcsolatom, mert menthetetlenül nárcisztikus vagyok, aki teljesen alkalmatlan egy kapcsolatra, vagy egész egyszerűen csak pont nem volt szerencsém a szerelemben és sosem olyan lánnyal hozott össze a sors, akit legalább annyira szeretnék, mint saját magamat. Tény, hogy volt egy-2 eset, ahol tényleg beleestem valakibe, de ezekben az esetekben pont nem kaptam viszonzást a csajtól, így természetesen kapcsolat se lett a dologból.

2018. máj. 21. 07:59
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes lekötnöd magad egy nő mellett. Inkább járj qrvákhoz, anyagilag is jobban megéri.
2018. máj. 21. 08:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Fhúú... neem NEM!

Semmi értelme olyan kapcsolatban gondolkodnod, ami teljesen más személyiséget követel meg, mint ami te vagy! El kéne felejteni, hogy csak a hagyományos párkapcsolati-családmodell létezik!

Olyan párt kell találnod, aki szintén ilyen szabadságos, mint te! Csak így van hosszútávon értelme. Még összeköltöznötök sem kell, semmit sem kell, amit eddig be akartak magyarázni neked! Csak azt kell,amit te jónek gondolsz, szükségdnek érzel, és csak olyannal fog működni, aki hozzád hasonló felfogású.

2018. máj. 21. 08:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nárcisztikus vagy, akkor sosem fogsz olyan nőt találni, akit úgy tudsz szeretni, mint saját magad. A nárcizmusnak pont ez a lényege, hogy csak saját magadat tudod igazán szeretni, és senkit nem tartasz elég jónak magadhoz képest. Aki kell, az is csak azért, hogy legyezgesse az egódat. Egy idő után viszont más után nézel, mert egy "csodáló" nem elég. A volt barátom pont ilyen. Ez már egy jó dolog elsőre, hogy felismered a saját hibáidat - ugyanakkor felmerül a kérdés, tényleg nárcisztikus vagy, ha hibát látsz magadban? Mert aki tényleg az, az saját magát tökéletesnek látja.

25N

2018. máj. 21. 10:35
 4/9 A kérdező kommentje:

#3 Igen, bennem is pont ez a kérdés merült fel. Meg azért volt néhány lány, akiket úgy szerettem, mint saját magamat,csak ők pont nem jöttek össze velem.

Egyébként sosem láttam magam tökéletesnek, nem hiszek a tökéletességben, az önimádás nálam inkább abban nyilvánul meg,hogy folyton olyan tevékenységekkel foglalom el magam, amiket szeretek csinálni, ami nekem jó. Másoknak viszont sosem ártanék, szimplán csak teljesen hidegenhagy, hogy mi van másokkal, néhány közeli hozzátartozót leszámítva leszarom az embereket.

2018. máj. 21. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Akkor nevezhető nárcizmusnak, ha siman átgázolsz másokon, csak a saját kényelmed, szórakozásod, stb. miatt, és nem bánod, hogy kit bántasz meg vele, kinek gázolsz esetleg a lelkébe.

2018. máj. 21. 12:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja vágom, hát akkor nem vagyok az, én még a légynek se tudnék ártani.
2018. máj. 21. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen típus vagyok, mint te és a megoldást leírta a 2. válaszoló - olyan embert keress magad mellé, akinek annyira fontos a függetlensége, mint neked. Az ilyen szintű kompromisszum (ami kb. a személyiséged megeerőszakolásával jár) ugyanis hosszú távon tarthatatlan szerintem. Nekem ilyen a párom, el sem tudom mondani mennyire felszabadító érzés egy olyan társ mellett lenni, akivel ezen a téren nincs semmi konfliktus..
2018. máj. 21. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:

A nárcizum a személyiség torzulása, igen súlyos mentális betegség. Nem vagy az.

Nincs gond ezzel a viselkedéssel, neked is megvan valahol a párod, csak ne add fel önmagad. De azért a komfortzónádból ki kell lépned. A párkapcsolatosdi nem csak a kényelemről szól. Kicsit fel kell adni az addigi életünkből.

2018. máj. 21. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én hasonló vagyok nőben mint te, megtaláltam a párom aki hasonlóan gondolkodik mint én és boldogan élünk.
2018. máj. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!