Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy közelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy közelebb kerüljek hozzá, ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel egy közös ismerősünk hozzott össze, de eddig csak msn-en beszéltünk, meg kamoztunk. Nagyon bejön, és az ismerösünk szerint én is neki. Elhívott a 3 nap mulva lévő bulijukra (bár 30 km-re van innen)mondta: hogy nagyon jó lenne ha elmennék, meg közelebröl megismerhetnénk egymást.

Megkérdeztem, hogy ha nem tudok elmenni a bulira akkor mikor érne rá bepótolni, és azt mondta bármikor.

Hova hívjam randira és mit csináljunk, ha nem megyek el a bulira? és ha mégis elmegyek , ott hogy tudok közeleb kerülni hozzá? (14/f)

2010. jún. 14. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Buliban:

Kimentek az udvarra beszélgetni,mosolyogsz rá,megkérdezed,ha üres a pohara,hogy kér-e inni valamit.Udvariasan viselkedsz (pl. ajtóban előreengeded).

Egyébként:

Elhívhatod sétálni,meghívhatod egy fagyira (annyira nem drága,biztos ki tudod fizetni:) ).

15/L

2010. jún. 14. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem mész a buliba menjetek el simán sétálni. Általában a lányok nagyon szeretnek sétálni. Ha közel vagytok Budapesthez tudom ajánlani a Gellért-hegyet igen elég eredek de nagoyn romantikus együtt megmászni:) Ha viszont mész a buliba csak beszélgess vele.. Msnen mindenki más picit mint élőben.. Ha olyan a helyzet táncolhatnátok együtt vagy ilyesmi:) Sok sikert!!
2010. jún. 14. 21:35
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. jún. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!