Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Végre lesz stílusuk a fiatal férfiaknak
Soha nem látok egy Hiro hasonmást sem
12/16 iamaveryniceguy válasza:
#10 - mi a foglalkozásod?
13/16 anonim válasza:
Nem tipikus "igazi férfi", de nem rossz :)
Lehet lepontozni
14/16 anonim válasza:
Mivel nem tudtam ki az, rákerestem. Ez egy tök átlagos pali, kicsit sem jóképű, sőt határozottan "puha" vonásai vannak, egy csöppet sem férfias, szerintem ezt akarja kompenzálni a rengeteg tetkóval, amikkel amúgy alapon nekem semmi bajom. De ha a földön csak ő maradna meg férfinak, akkor inkább felcsapnék leszbikusnak, vagy zárdába vonulnék, ergo határozottan nem jön be. A nagy álkeménykedés ellenére, olyan kis puhap@csnek tűnik.
15/16 anonim válasza:
Anyám borogass, én elvetemült belehallgattam egy kilpjébe, bár ne tettem volna. Van akinek ez tetszik? Mindenki jobban járna, ha pályát módosítana, igaz, csak pár másodpercig bírtam, de ez valami förtelem. Az a szöveg, meg virnyákolás, álkeménykedés, közben tiszta nyomi az egész, tehetségtelen, hangja sincs, fájdalmas hallgatni. Eskü elmegyek zenésznek (jártam végülis zeneiskolába, igaz hegedűlni tanultam), ha meg lehet élni ilyen szinvonaltalan zenével és nyögvenyelős dalszöveggel, mert van annyi hülye, aki vevő erre, akkor ebből kell élnem.
16/16 anonim válasza:
Ezek a tetoválások,és a stílus..azt hiszem ha egy ilyen emberrel állítanék be a szüleimhez mindketten agyvérzést kapnának.A zenéiben (abban a kettőben amit hirtelen meghallgattam) pedig pont azokat a lányokat alázza, akiknek szerintem imponálni akar ezzel a “fú de nagy gengszter vagyok” kiállással.Nagyon unszimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!