Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most lehet ebből több puszta szexnél?
7 éve ismerkedtem össze egy sràccal.Jól éreztük magunkat együtt (többnyire szex volt)...Akkoriban csak csajozgatott.
Volt egy làny előttem,aki kijelentette,hogy terhes tőle..köztünk megszakadtam minden.Teltek az évek,neki is volt komoly kapcsolata (2,5 év) nekem is (6 év)...Úgy 1,5 évvel ezelőtt újra megjelent az életemben,akkor még kapcsolatban éltünk.Beszélgettünk messengeren,telefonon...talàlkozni szeretett volna "kiskapu"címen.Én nem mentem bele.Azt mondta,azóta is sokat gondolt Ràm és nem érti mi ez?!...
Tovàbbra is beszélgettünk,talàlka nélkül.Aztàn a pàrom meg talàlt egy emailt,lebuktam,hogy beengedtem az életembe újra:/
Most úgy vagyunk,hogy 2x talàlkoztunk, ismerkedünk..Egy illuminàlt pillanatban Megjegyezte : "Hiàba nem volt köztünk évek óta semmi mégis zavart,hogy lefekszel a pároddal"..
Szerintetek normàlis,hogy 7 év utàn kezdjük el újra?
Ő 34 Én 33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!