Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örülnétek annak ha a pasi a második randin vacsorázni hívna?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 19:57
1/12 anonim válasza:
Mert az első két randi hol volt? Istállóban?
2/12 anonim válasza:
1: tudod van, aki csak megismerni szeretné a másikat egy kávé mellett, nem egyből tolni előre az igényeket :D
3/12 anonim válasza:
Számomra egy vacsora nem "igényelőretolás". Számomra egy vacsorameghívás elfogadása nem jelenti, hogy a nő utána köteles feljönni a lakásomra és alám feküdni. A magam részéről első randira is elhívom vacsorázni, és utána hazaviszem a saját lakására, és fel se merül bennem, hogy ezt igénybejelentésként kellene értelmezni.
4/12 anonim válasza:
Persze, mert akkor tudom hogy az elsőn bebizonyosodott róla hogy van értelme a komoly folytatásnak, illetve az első egy fagyi árából kihozható, parkban ülős randi volt. A harmadik randin meg én főznék egy nagyot, az meg saját zsebből. Szerintem ez valahogy így normális, kb nálunk is így kezdődött vőlegényemmel.
5/12 anonim válasza:
Örülnék neki, de annak is, ha futni, kirándulni, vagy bármi másra hívna.
6/12 anonim válasza:
Óóó, kirándulni... de jó is lenne végre valakivel.
7/12 anonim válasza:
Örülnék.Ha lenne második randi annak még jobban.
8/12 anonim válasza:
1-es, mielőtt magadat marha szellemesnek gondolva beszólsz, tanulj meg egy egyszerű bővített mondatot értelmezni. Mármint a kérdést.
MÁSODIK randin, ez volt a kérdésben. Te pedig megkérdezed, hogy az első két randi hol volt? Első EGY randi volt, IQ bajnok.
9/12 anonim válasza:
Nem!!!!! Mert azt jelentené hogy ő állná az egészet
Maximum csak úgy mennék bele ebbe a vacsora meghívásba mindeki fizeti a saját részét. Nem szertem ha bármire is meghív egy férfi , sérti a büszkeségem
Gyengének és alacsonyabbrendűnek érzem magam ha ő akakr meghívni bármire is. Úgy érzem akkor ha egy férfi fizet hogy így akar fölényben lenni és uralkodni rajtam. Egyenlő felek vagyunk ezért is szertek mindent felesben fizetni
10/12 anonim válasza:
Velem is akarhatna valaki kirandulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!