Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves fiu vagyok és tetszik nekem egy lány. Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Nagyon beszari vok!:$:D2008. okt. 30. 13:13
1/8 anonim válasza:
1szerüen és könnyedés:) figyelj, ez nem olyan h most a világot akarod megváltani vagy ilyesmi! beszélgess vele, legyél kedves, stb. biztos rájön h tetszel neki:)
2/8 A kérdező kommentje:
jah kösz!:D
2008. okt. 30. 13:39
3/8 anonim válasza:
mond meg neki.vagy egyszerüen hivd randizni.
4/8 anonim válasza:
én is ilyen voltam hogy nem mertem semmit de aztán rájöttem: mindenki csak azt csinálja hogy odamegy egy lányhoz aki tetszik neki aztán megmondja, mert ha nem jössz be a csajnak ugy is mindenre nemet fog mondani.
persze ha bejössz neki akkor a randitól elkezdve az esküvőig mindenre igent mond.Nekem bevált :D sok sikert!
5/8 A kérdező kommentje:
THX!:D
2008. nov. 1. 14:02
6/8 anonim válasza:
Hát jah csak simán menj oda és sztem hivd el valahova egy üditöre vagy valami de ugy kérdezd meg hogy ne a barátnöi elött.Remélem majd sikerül de ha már sikerült akkor ird le!!(13/L)
7/8 anonim válasza:
hmmm.ha ez segít, akkor én nem mondanám meg neki direktbe először, hanem csak kis összejöveteleken(házibuli,szülinapi party) BIZTOs szinte minden kis 13-16 éves társaságban nagyon jo szorakozas a felelsz vagy mersz nevű játék (gondolom ismered:P).Ott nyugodtan flörtölhetsz meg minden.És ha megakarod neki mondani(ismerem az érzést én is 13 vok és nekem is bejon egy lány és nem mondtam meg neki csak osztom itt az észtxD) akkor mond (mintha az olyan konnyu lenne :/)!!!
8/8 anonim válasza:
jajj még annyit, hogy ha beszari vagy akkor mond meg célszerű ha az obarati korébol valo lánynak hogy szereted az UGYIS (biztos ^^) hogy elfogja mondani neki és az ugy jo met akkor ok meg(vagy pozitivan vagy negativan DE elbeszélgetnek rolad... !! hajrá de te is drukkolj nekem xD jAAAAAAAAA és a szokásos kis ajándék(pluss...stb..) csokit csak mértékkel xD de ha alapozod vagy ruzst vagyi lyet veyzel az bejon! na csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!