Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok, nők miért szeretnek állandóan a volt pasijukról beszélni?
kivétel nélkül.
20F
Vagy jobb volt mint a mostani, ezért elfogja őket a nosztalgikus érzés.
Vagy rosszabb mint a mostani, ezért elfogja őket a "basszunk" ki az exxel érzés.
akkor a nők sosem lesznek túl az exeken?
amikor én se voltam túl egy exbarátnőmön, akkor se említettem a következő csajnál.
ez a SHIT-TESZT része, ha berágsz, féltékeny leszel akkor nem vagy alfa hím, nem kellesz neki
ennyi...
22F
Én pl. soha egy árva szót nem említek az exről. Mivel annak már vége és mással vagyok. Semmi köze a múltnak a jelenhez. Ha kíváncsi rá az aktuális partner, akkor beszélhetünk róla, de amúgy felesleges.
Ha pedig ismerkedünk, pláne nem hozom fel a dolgot. Hülye azért nem vagyok :)
Én nem beszéltem róla soha,ha kérdezett a pasim se nagyon.Nem vagyok rá se büszke,se jó nem volt,örülök h vége,igazából párkapcsolatnak se minősíteném igazán.
De h más mért beszél,hát Istenem,mért ne beszéljen,bár ha túl sokat,v az se volt jó,akkor nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!