Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Badoo mennyire megbízható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Badoo mennyire megbízható társkereső oldal, ha komoly párkapcsolatot keres az ember?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én voltam fent és több normális srácot megismertem onnan, akivel lehetett volna kapcsolatom, akinek ez számít (nekem nem) még pénzük is volt, de számomra hiányzott belőlük valami, úgyhogy megszakitottam a kapcsolatot velük. Azóta láttam, hogy többnek is lett rendes, aranyos barátnője :)

Én végül máshol találtam meg életem szerelmét (nem társkereső) de úgy vagyok vele, hogy akárhol “próbálkozol” interneten, a normálisak egymásra találnak. Ha te olyan vagy, illetve arra van igényed, akkor úgyis csak azokkal fog érdemi dolog kialakulni, még ha csak egy randi is, aki szintén olyan mint te. Az már más tészta, hogy ez nem elég egy kapcsolathoz, nyilván a húha érzés csak nagyon kevés emberrel van meg.

2018. máj. 4. 23:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem onnan van a párom, több, mint egy éve. Sok komolytalan vagy fura figura is van ott, de kitartással bármi lehetséges.

Ja, a bátyám onnan nősült.

2018. máj. 5. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!