Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Véget kell érni ennek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget kell érni ennek az álomodozásnak?

Figyelt kérdés
Én megismertem egy lányt ezelött másfél éve.És már akkor belészerettem:)2 honapos msnezés után akartam vele találkozni,de nem tudtam,mert hirtelen lett barátja:(Ezt nagyon nehezen tudtam feldolgozni.Az elmult 1 év alatt mindig gondoltam rá,hogy lehet-e köztünk valami vagy sem.Ö mindig azt mondta,hogy azért nem találkozik velem mert van barátja és nem tudnák ugy rá nézni mint egy barát/haverra.Tegnap elött láttam ,hogy már egyedülállo.(szakitott a barátjával)Nem tudom mit csináljak...Lehet,hogy véget kell érnie ennek az álomnak ?Másfél évig vártam rá.Félek,hogy most is azt fogja mondnai,hogy nem:(Az utobbi idöben majdnem sikerült elfelejtenem.Találkoztam 1 honapja egy lánynal és lehet,hogy elmegyek vele sétálni meg minden.:)De ugyérzem még mindig öérte dobog a szivem.Nagyon szeretem öt még.Msnen ismertük meg egymást egyzser láttam a buszvégen:)Személyesen még nem beszéltem vele.:(Nap mint nap rá gondolok.
2010. jún. 13. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Jézusom... kisöcsém, a neten csak megtaláljuk a csajokat, akit érdemes megismerni, NEM SZERETÜNK beléjük. Nem is ismered. És igen, akkor sem, ha 1.5 éve msn-eztek, élőben más.

Szerintem ezzel 1ütt találkozz vele, mert különben egész életedben benned lesz, h meg kellett volna próbálni.

2010. jún. 13. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
tudom,de nem tudom mit irjak neki
2010. jún. 13. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle nyíltan, hogy találkozik e veled, ha nemet mond, akkor hagyd, koncentrálj a másik lányra..mert ha most is nemet mond, akkor meg is feszülhetsz, nem fog találkozni veled.
2010. jún. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!