Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok valakivel, akinek nincsenek könyvei?
Volt egy ilyenben részem, elég fura volt, hogy egy darab könyve sincs. :) Nálam ez úgy néz ki, hogy kitéve van több polcnyi, plusz több nagy dobozban tele, amik már nem férnek ki sajnos.
Jobban szeretnék olyat, aki szeret olvasni.
Hát....nem tudom. Nálam ez elég negatív. Én állandóan olvasok, engem zavarna, ha ő nem. És mi a francról lehet beszélgetni egy ilyen emberrel? Amikor a páromnak (külföldi) elmeséltem, milyen most a politikai helyzet az országban, csak annyit mondott: tiszta 1984! Mindketten tudtuk mire gondol, nekem is ez a véleményem.
Az ember sokszor könyvek, (esetleg filmek) alapján kezd el beszélgetést a világ dolgairól. A rendszeres olvasás megnyitja az elmédet, rugalmassá teszi a gondolkodásodat...főleg ha zseniális írók zseniális könyveit olvasod. Hiszen egy kis ideig az író elméjében kalandozhatsz, átélheted a gondolatait....egy kis időre lehetsz olyan őrült mint Dosztojevszkij vagy átveheted Vonnegut vagy Kaffka életérzését....ki az aki önszántából megfosztja magát ettől? És mit akarna tőlem....
Nem mindenkit köt le a szépirodalom. Én imádok olvasni, és elvárom, hogy a pasi ezt elfogadja. Tehát ne tartsa felesleges időpazarlásnak stb. Ha tiszteletben tartja, hogy ez nekem fontos, én is tiszteletben tartom ami neki az. Szerencsére ettől még lehet valaki intelligens és művelt.
Rengeteget tudok és szeretek is könyvekről beszélni, de ha van más közös témánk is, akkor nem zavar. Neki meg lehet olyan hobbija amit én nem kedvelek.
Ez tényleg ekkora nagy dolog?
Egy rakat pasival randiztam életem során, kapcsolatom is volt jópár, nem csak dugás, mégse került szóba ez a téma szinte sose. Pedig rám igaz ez a leírás, már általánosban is utáltam olvasni, a kötelezőket is csak filmen néztem meg, középsuliban szintén. 1x kaptam 1-est miatta, nem vágott földhöz, onnantól sem csináltam másképp. Érettségin 1 db 5-ösöm volt, mégpedig a MAGYAR NYELV és IRODALOM. A többi tárgy csak 3-as.
Verseket, életrajzokat szerettem, vágtam. Éveken keresztül írkáltam én is otthon.
De a könyvek, olvasmányok mindig is távol álltak tőlem.
Idén leszek 30, az itthon lévő könyveket a gyerekek tankönyvei, mesekönyvei alkotják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!