Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki szerelmes úgy, hogy csak írogatnak egymásnak interneten, de még sosem látták egymást élőben?
Élj csak évekig együtt valakivel, majd meglátjuk mennyire tart ki a légvárad, vagy átalakul-e erős kötelékké, ami már nem szerelem.
Mennyi idő is volt a leghosszabb kapcsolatod, kacy.
#10 Talán nem csak abból áll a szerelem, hogy egymásnak esnek:-/ Még 17 évesen sem mindenki olyan, már bocs... Talán ez is olyan gondolkodás, ahol a szerelem fogalmát a hollywood-i nyál-filmekben látottakkal társítják.
Nem kell neki esnem és ruhát letépnem senkiről ahhoz, hogy szerelmesnek tűnjek, van aki másképp fejezi ki ezt. Nekem az is elég ha 80 évesen együtt vagyunk és figyelünk egymásra.
Elhiszem, hogy nem minden szerelem tart örökké és idővel leváltja a sima szeretet. De az illuzió szerelem szerintem inkább a plátóihoz hasonlít, ezért mondom.
Furcsállom, hogy el lett filozófálva a kérdés, szerintem a kérdező nem erre volt kíváncsi épp, inkább arra, hogy általánosságban szerelemnek gondolják-e az ilyen típusú netes kapcsolatokat.
Gondolom nem az érdekelte, hogy örök időkre együtt lesz-e azzal a személlyel. Ha ennyire mélyen filózni akarnék ezen, talán elolvasnék egy Jung könyvet, vagy hasonlót:D
Természetesen nem tudom megjósolni a jelenlegi másfél éves kapcsomról, hogy mennyit tart, de attól még kicsit többnek ítélem, mint csak egy illúzió szerelem. Viszont azt sem állítottam soha, hogy minden elsöprő, ideális szerelem lenne........
Gondolom nem csak ez a két véglet létezik.
"Nekem az is elég ha 80 évesen együtt vagyunk és figyelünk egymásra."
Na, ilyen elven az összes szürke házasság brutálisan erős szerelem...
"Böff, te Böbe van még a pőrkűttbő?"
"Tivadar, látom unatkozol, húzzál le a boltba tejfölért!!!"
Micsoda szép történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!