Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet azzal kezdeni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni, ha komoly párkapcsolatot keresek, de a nők mindig azt hiszik, hogy csak szexet akarok?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért hiszik ezt, pedig nem vagyok sem bunkó, sem nagyképű, sem perverz. Max annyi jellemző rám, hogy elég ironikus a humorom, szeretek viccelődni, de sosem viszem túlzásba, jelzem hogy komolyak a szándékaim, de valahogy mindig oda lyukadunk ki ,hogy csaj attól parázik, hogy rögtön el fogom hagyni, meg úgyis csak szexre kell nekem, mert ő nem elég jó nekem....
2018. ápr. 25. 22:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nálam nem minden a szexről szól, nem is fekszem le akárkivel, csak aki tényleg nagyon vonz.

Miért olyan hihetetlen ha egy férfi szimpla szexnél többre vágyik?! Nem egy ösztönlény vagyok.

2018. ápr. 25. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
6%

A nők sem fekszenek le akárkivel. Ha látják hogy nem csak jóképű és csinos vagy hanem okos is, határozott és jó a dumád csak akkor van esélyed.

Azért riadnak el mert a komolyságot túlragozod. Olyan nőt nem fogsz találni akinek a komolyság fontosabb mint a szex.

2018. ápr. 25. 23:31
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, hogy a komolyságot túlragoznám, mivel eleve pont az ellenkezőjét gondolják rólam. A legtöbb lány nem nézi ki belőlem ,hogy komolyat akarnék. Amúgy én sosem mondom, hogy komolyat akarok, csak magamban belül így gondolkodom. A figurát azt elég lazára veszem.
2018. ápr. 25. 23:34
 14/19 anonim ***** válasza:
9%

Hallod nem tudom mit szursz el de ez nagyon úgy tűnik hogy leszerelnek a nők. Ez ilyen nyilas duma hogy nem akarsz komolyat és pááá. Szimpla lerázás.

Állj hozzá lazán, akarj laza kapcsolatot és majd meglátod hogy lesz-e belőle komoly. Úgysem tudod eldönteni hogy lesz-e hosszútávú kapcsolat belőle, ehhez idő kell.

2018. ápr. 25. 23:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az előttem szólókkal. Hozzád hasonlóan csak komolyat kerestem. Már majdnem elhittem a sok csalódás után, hogy nálam a hiba. Aztán megismertem a párom és már két éve együtt.

Ne add fel! Velük van a baj, nem veled!

2018. ápr. 26. 04:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem csodálom, bizalmatlanok veled szemben a lányok. Én is az lennék. Már a kifejtések is ellentmondásosak.

"Jelzem hogy komolyak a szándékaim"

"Amúgy én sosem mondom, hogy komolyat akarok"

Na fussunk neki még egyszer.

2018. ápr. 26. 08:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan sosem mondom ki, csak jelzem, úgy viselkedek vele.
2018. ápr. 26. 08:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Bár én már nem vagyok 20 éves,de én meg azt tapasztalom hogy a férfiak akarnak csak szexet.
2018. ápr. 26. 08:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lehet a baj, hogy a kortársaimmal vesznek egy kalap alá, vagy sokat csalódtak. Csak én nem értem, miért nem lehet valakinek tiszta lapot adni, miért kell folyton bizalmatlankodni? Kiábrándító számomra az ilyen.
2018. ápr. 26. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!