Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal kezdeni, ha komoly párkapcsolatot keresek, de a nők mindig azt hiszik, hogy csak szexet akarok?
Nálam nem minden a szexről szól, nem is fekszem le akárkivel, csak aki tényleg nagyon vonz.
Miért olyan hihetetlen ha egy férfi szimpla szexnél többre vágyik?! Nem egy ösztönlény vagyok.
A nők sem fekszenek le akárkivel. Ha látják hogy nem csak jóképű és csinos vagy hanem okos is, határozott és jó a dumád csak akkor van esélyed.
Azért riadnak el mert a komolyságot túlragozod. Olyan nőt nem fogsz találni akinek a komolyság fontosabb mint a szex.
Hallod nem tudom mit szursz el de ez nagyon úgy tűnik hogy leszerelnek a nők. Ez ilyen nyilas duma hogy nem akarsz komolyat és pááá. Szimpla lerázás.
Állj hozzá lazán, akarj laza kapcsolatot és majd meglátod hogy lesz-e belőle komoly. Úgysem tudod eldönteni hogy lesz-e hosszútávú kapcsolat belőle, ehhez idő kell.
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Hozzád hasonlóan csak komolyat kerestem. Már majdnem elhittem a sok csalódás után, hogy nálam a hiba. Aztán megismertem a párom és már két éve együtt.
Ne add fel! Velük van a baj, nem veled!
Nem csodálom, bizalmatlanok veled szemben a lányok. Én is az lennék. Már a kifejtések is ellentmondásosak.
"Jelzem hogy komolyak a szándékaim"
"Amúgy én sosem mondom, hogy komolyat akarok"
Na fussunk neki még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!