Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már innen? Milyen élményeitek voltak? Meséljetek
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 14:28
11/21 anonim válasza:
Engem most fűz egy pasi... szóval esélyes, hogy igen.
12/21 anonim válasza:
Amíg nem léteztek társkeresők vajon hogyan maradtunk fent? 😀
Ezerszer inkább ismerkednék itt mint konkrét társkeresőn, de a jelenlegi felhozatal lányokból szimpátia alapján, meh...
13/21 anonim válasza:
Társkeresőn társkeresési szándékkal regisztrál az ember. Én is speciel rohadtul unom a napi szintű zaklatást, hogy majd ő bebizonyítja, mekkora király és nincs igazam. NEM KERESEK társat, főleg nem innen. De ez az infó valahogy nem megy át a fejekbe. A társkeresők előtt pedig az életben ismerkedtek az emberek, nem névtelenül és arcttalanul, mint itt.
14/21 anonim válasza:
Az exemmel.
Kicsit más képet mutatott mindig mint a valóság. A nagy távolság miatt nem történt meg a gyors kiismerés, de ahogy telt múlt az idő egyre jobban:)
Nem hinném hogy többet lesz ilyen:)
15/21 anonim válasza:
Amennyi képet küldtek már a férfiak privátban. De ha legalább az arcuk is rajta lenne a képeken akkor esetleg lehetne komolyabb ismerkedés. De egy sima péniszre nem fogok visszaírni.
16/21 anonim válasza:
Igen, 5 éve egy pár vagyunk! 😀
17/21 anonim válasza:
Én találkoztam egy lánnyal innen tavaly szeptemberben. Nagyon kellemes emlék ha egy ölelésen és puszin kívül más nem is történt. Sajnos azóta valami megváltozott benne, és nem akar még írni sem. De én nem felejtem el a találkozást. 39f
18/21 anonim válasza:
Én rendszeresen szop@atok innen csajokat.
19/21 anonim válasza:
Nem találkoztam innen senkivel. Talán túl bizalmatlan vagyok, és nem is jutottam el eddig a kérdésig a beszélgetésekben. Egyetlen férfi volt, akivel szívesen találkoztam volna, de ő eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!