Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek Berki Krisztián (nem a tornász, hanem az ogre) új barátnőjéről?
Most néztem egy élő adást a lánynál, hát igazán agyzsibbasztó volt....
Egy magát stylistnak nevező, ízléstelen, elhízott nővel beszèlgettek stílusról, öltözködésről, gardróbrendszerezésről. Szerintem irtó primitív és kimondottan csúnyácska ez a nő, és nagyon nem áll jól neki, hogy hortelen divattippeket próbál adni úgy, hogy mindig igénytelennek néz ki.
A követőtábora mégis napról napra nő. Miért van ez így! Szerintetek ki követi, vagy ki hisz neki el bármit is?
"Miért van ez így!" Ez most kérdés vagy kijelentés?
Tehát van egy dolog amivel felhergeled saját magadat, egy dobozból jön a szoba egyik részéből, saját bevallásod szerint zsibbasztja az agyadat, mégis bámulod?(Nem sértésnek szánom.)
A véleményem?
Nem érdekel, jelentéktelen, nincs rám hatása, nem velem történik, nincs hozzá közöm.Nem tudom kik ezek az emberek, Berki Krisztián nevét már hallottam, illetve belefutottam az interneten de nem tudom ki ő, mivel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!