Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeti ismerkedésnél gyávaság kamuzgatni és másnak beállítani magunkat?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy sokan mintha nem mernének megnyilni, mert félnek attól, hogy így senkinek nem kellenek. Ez jó ez? Nem egyszerűbb felvállalni azt aki vagy?2018. ápr. 15. 13:43
1/6 anonim válasza:
"Ez jó ez?" :D
Inkább jellemtelenség.
2/6 anonim válasza:
Hát nem mindig egyszerű teljesen megnyílnod valakinek, akivel még csak ismikézel.
Meg sok ember elítél amiatt, aki vagy.
3/6 anonim válasza:
Valamennyire mindenki a pozitív tulajdonságait szeretné megismertetni a másikkal az ismerkedéskor. De ez szerintem természetes, és még nem a kamu szint. Én például sokszor hozzáteszem egy bók vagy dicséret után, hogy ne építsen légvárakat velem kapcsolatban, mert igenis tudok ellenszenvesen, cinikusan viselkedni, vagyok olykor kimerült és/vagy kedvetlen stb. Az a jó (és ezzel a kamukat is le lehet szűrni), ha minél több élethelyzetben, természetes közegben is együtt vagy azzal, akivel ismerkedsz, mert ha mindig csak a kipihent, elkészült, jókedvű arcát látjuk a kellemes séta vagy vacsora közben, eléggé téves képet fest.
4/6 anonim válasza:
Ez nem jó ez, de érthető ha valaki előnyösebb oldalát akarja mutatni. Hiszen egyelőre mikor csak ismerkedsz honnan tudod, hogy nem e riasztod el, ha káromkodsz néha, vagy kicsit pletykázol, vagy nyomulós vagy? Sokan álomi képet gondolnak el maguknak az adott társról, de megfeledkeznek róla, hogy a másik is csak ember, tökéletes meg nincs.
Elmondom, én magamat adom, és így nem kellek senkinek. Mikor eljátszottam a cukornyulat, akkor kellettem.
De inkább legyek egyedül, mint folyamatosan feszített háttal adni az aranyos lányt.
5/6 anonim válasza:
Nem teljesen megnyílni az elején normális, az ismerkedés ettől is izgalmas. De kamuzgatni pontosan az, gyáva dolog.
6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom régen csináltam e ilyet fiatalon, de nem hiszem, most meg főleg nem! Úgyis kiderül idővel hogy nem olyan vagy aminek beállítod magad. Egyébként is azt szeretném ha a nő önmagamért szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!