Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le azt a fiút, akinek már 15-16 évesen van kapcsolata?
köszönjük előző... de a tárgyra térve:
Egyáltalán nem nézik le, ilyen korban érik meg az ember érzelmileg egy kapcsolatra. Ha fél évet együtt töltenek ,még a biztonságos! szex is OK.
Azokat nézik (ill. nézem) le, akik nem tudják, hogy megtegyék-e, és ide irogatnak, mintha bármelyikünk is átláthatná a helyzetüket. A másik tipikus példa, amitől kiráz a hideg, ha már 15-16 évesen több pasija volt, mint 25-26 évesen kellett volna, és olyan tág a s.gglyuka, hogy 5 dákó férne el benne. És mikor oltják őket, még nekik áll feljebb, hogy ilyen meg olyan érettek.
26/l
Szerintem nem gáz, inkább aranyos, jó dolog.
Én is jó szívvel gondolok az első kapcsolatomra :)
Én 16.5 éves voltam a barátom meg 13.5...sokan lenézték a kapcsolatunkat, de egy év elteltével neki adtam a szüzességem, és máig sem bántam meg. Azóta több pasival is voltam, de az a kapcsolat mindig különleges marad a lelkemben...:')
Szóval nem kell lenézni!! Csak nagyon vigyázzatok, mert ha valaki ilyen korban terhes lesz, na az a gáááz...
Sok boldogságot!
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!