Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy idő után nem vagyok képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idő után nem vagyok képes a szemébe nézni. Miért?

Figyelt kérdés
Van egy srác, nagyon tetszik, és talán én is neki. Néha órán találkozik a tekintetünk, bár csak pár pillanatra, de mikor beszélgetünk, akár 10 másodpercig is bírjuk. Ahogy a beszélgetés abbamarad és csak nézünk, egy idő után, mintha fájna. Nem vagyok képes a szemébe nézni, el kell fordítanom a fejem. Mintha tilos lenne, vagy sértő, én nem is tudom. Pedig annyira szeretnék. Azt hiszem, úgy érzem, ha tovább szemezünk, bűnt követek el, megalázó lenne a helyzet. Talán félek, hogy mi történne? Vagy csak meg akarom magam "menteni" attól, hogy ő szakítsa meg? Elkapom a tekintetem, egy-két másodperc múlva vissza, de akkor már nem tudok hosszan a szemébe nézni, folyamatosan el-el tekintgetek. Szerintetek miért van ez?
2010. jún. 11. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert tetszik neked, és zavarban vagy előtte..ez teljesen természetes...
2010. jún. 11. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagy még oldott a környezetében, szerintem.
2010. jún. 11. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert túl félénk vagy. Kicsit szedd össze magad határozd el hogy legközelebb tovább fogod bírni... Ne aggasszon hogy majd kiugrik a szíved meg remeg a lábad ettől jó az egész :-) Sok sikert ugorj fejest az ÉLETBE!
2010. jún. 11. 22:25
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

talán attól félek, hogy mit érzek majd, ha megszakítja, és mit fogok kombinálni, hogy biztos nem jövök be neki vag hasonló, mikor tudom, hogy egy idő után akkor is meg kell szakadnia.

iga, már 5 éve ismerem, 4 éve jó barátok vagyunk, most már több. egészen addig oldott vagyok, amíg nem kell 5 mp-nél tovább a szemébe nézni :D pedig akarom.

de most uralkodni fogok magamon! csak nézni és nézni. és várni. hátha történik valami :D pedig fogadunk egész testemben remegni fogok...

2010. jún. 11. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
sztem jobb ha te szakítod meg,mintha ő...és ne félj ez természetes:)
2010. jún. 11. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:
de ez így sem jó, nem?:S mármint ez neki nem jó. mert akkor biztos azt gondolja, nem tetszik. fordított esetben pedig én bizonytalanodom el.
2010. jún. 11. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!