Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám egyáltalán?
Harmadik randevúm volt ma egy férfivel, de még mindig nem kaptam tőle csókot. Tudni kell róla, hogy nagyon visszafogott, illetve első randevúnk alkalmával hivatkozott rá, hogy rossz tapasztalatai alapján most már jobban meggondolja a dolgokat, de mégsem tudom mi a helyzet kettőnk között.
Eddig minden egyes találkozónk alkalmával 4-5 órán keresztül beszélgettünk, rengeteg közös vonásunk és érdeklődési körünk van, de eddig csak puszit adtunk egymásnak, illetve minden találkozónk alkalmával néha megérintette a kezemet.
A probléma az, hogy én sem vagyok egy kezdeményezős típus, így nem merek semmit sem lépni.
Legbelül már megölelgetném, meg is csókolnám, de bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy ő miképp viszonyul hozzá, ezért nem merem. Viszont nem tudom meddig "normális" ez az állapot, lehet-e valóban valaki ennyire visszafogott? Illetve, miként bátoríthatnám?
Korábban én is a “három alkalmas szabály”-ban hittem de rá kellett jönnöm, hogy nincs semmi gond azzal, ha valaki nem sieti el a dolgokat és nem is lesz kevésbé férfias ettől.
Igen, van aki az elején ennyire visszafogott. Azért nem tette még meg, mert téged is tisztel, mint nőt, illetve ahogy mondja, szereti megfontoltabban intézni ezeket a dolgokat, gondolom nem rögtön beleugrani fizikai kontaktusba, hanem először tényleg megismerni. Vannak olyan férfiak, akik nem rohanják le a nőt és nem is tudnak egyik percről a másikra megnyílni.
Én márciusban kezdtem el randizni a párommal és májusban csókolt meg először, szép lassan haladtunk, én sem voltam kezdeményező, hagytam hogy magától kezdjen úgy érezni, és ahogy telt az idő, először csak megölelt mindig, aztán egyre intimebb lett köztünk minden és végül megcsókolt. Én örülök hogy így alakult, mert minden egyes perce szép volt az odáig vezető útnak. :) úgyhogy ne csüggedj, ne sürgesd, csak legyél kedves és hagyd nála az irányítást :)
"Ha foglak, leteperlek, az a baj.
Ha csak becézgetlek, az a baj."
Ha első randin ágyba akarják vinni őket az a baj, ha valaki komoly szándékkal óvatosan közelít az a baj.
A gyakori kész vicc.
Tegnap pont azt ragozták többen, hogy ha első randin nincs csók, akkor felejtős. Mert nem a dedóban vagyunk.
Páran győzködtük az ellenkezőjéről, de mi voltunk az őskövületek.
Köszönöm a visszajelzéseket!
Viszont azt nem igazán értem, hogy az első és harmadik randit miért teszitek egy kalapba.
Valamint egy szóval nem mondtam, hogy az lenne a jó, ha leteperne. Az a másik véglet. Viszont nyilván jól esne egy egyértelmű jel (és a csók szerintem eléggé annak mondható), hogy tetszem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!