Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg hogy tetszem-e neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik.. már régóta beszélgetek vele személyesen is meg msn-en is! sok közös ismerősünk is van... az érdeklődésünk is ugyanaz... és hát nagyon helyes is!:) a korkülömbség sem nagy: midössze 2év.. és aszthiszem, hogy szerelmes lettem belé. de nem tudom h ez az érzés kölcsönös-e valamennyire.... :| mégis hogyan kérdezzem meg.. vagy tereljem ilyesmire a témát? vagy esetleg ne is kezdeményezzek.. várjam meg amíg Ő ad egy "jelet"? bizonytalan vagyok... :S köszi előre is! :) 13/L2010. jún. 11. 17:14
2/11 anonim válasza:
Ez igen bonyolult kérdés... Mivel lány vagy a fiúnak kéne kezdeményeznie. Szerintem legyél vele SOK időt, hogy minál jobban megkedveljen, és mutasd meg neki, hogy mijen jó csaj vagy, Ha ezt megtaszed akkor majd ő fog lépni :)
3/11 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat.. megfogadom! :) Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy pl. miko találkozunk az utcán midig tágra nyílik a szeme és mosolyogva köszön! és volt egyszer olyan h majd leesett a bicóról úgy nézett! :D és hasonlók...tehát csak az ilyen példák miatt mertem csak feltenni ezt a kérdést... :)
2010. jún. 11. 19:12
4/11 anonim válasza:
13 évesen nem egészséges a párkapcsolat 20/l
5/11 A kérdező kommentje:
miért nem? :) Nővérem 13és fél volt mikor először kezdett egy pasival járni és 2 és fél évik eggyütt is voltak! tehát... na mindegy... valami hasznossabb segítséget várok az előzőnél! :D
2010. jún. 11. 19:37
6/11 anonim válasza:
Valóban várd meg, amíg a fiú kezdeményez. Hagyd, hogy meghódítson, ne add könnyen magad. 1 KÖNYVET AJÁNLANÉK FELTÉTLENÜL A FIGYELMEDBE: FEIN - SCHNEIDER - TITKOS SZABÁLYOK;)
7/11 A kérdező kommentje:
én is a legjobbnak a kezdeményezést találom.. de mi van ha esze ágában sincs ilyesmire?? :( a könyvet pedig mindenképpen beszerzem és tanulmányozom! :) (K)
2010. jún. 11. 22:03
8/11 anonim válasza:
sztem kezdj el vele dumálni és a beszélgetés végén tök lazán kérdezd am bejövök neked? de ne légy ideges mert azt tuti kiszurja sok sikert(k)(l)
9/11 anonim válasza:
Miért ne keveredhetne ilyen dologba 13 évesen?
Egyébként ne kérdezd meg, az nem nőies ;) A lányok szeretik, ha egy fiú férfias, a fiúk szeretik, ha egy lány nőies; abba pedig nem tartoznak bele ilyen kérdések.
10/11 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen nem korai sohase korai, de a határokat tudni kell szexhez elkell érni a minimum17 éves kort nekem ez a személyes véleményem de mindenki maga kovácsa az életének..... 2. válaszoló és ahogy már leírtam te csak utalgass rá de ne vald be, hisz ő a fiú :)
SOK SIKERT !! majd mesélj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!