Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnál egy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnál egy olyan emberrel szimplán barát maradni aki bejön?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom, hogy férfi-nő barátság csak akkor működhet, ha nincs vonzalom. Te mit gondolsz?

2018. márc. 30. 21:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
22, 25
2018. márc. 30. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja, szóval nem is az érdekel, hogy más hogy van a témával, hanem hogy a te ismerősöd mit akarhat..
2018. márc. 30. 22:00
 13/19 A kérdező kommentje:
Érdekel mindkettő :D azért írtam ki
2018. márc. 30. 22:02
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Igen, nekem van több fiú barátom is és van köztük olyan, akit vonzónak is találok, azon túl, hogy kedvelem és értelmesnek, kedvesnek, humorosnak stb. tartom, jól kijövünk egymással, tudunk beszélgetni (mert nyilván, ha barátok vagyunk, akkor ezek is megvannak). Ugyanakkor ez nem csak rajtam múlik, tehát, ha ő nem viszonozza, mert valami oknál fogva én nem jövök be neki, akkor barátságnál több nem lesz. Ugyanígy fordítva. Én ezt tudom kezelni, valahogyan le tudom rendezni magamban, hogy "jó, akkor ennyi és legyünk csak barátok", mert attól, hogy ő nem szeretne tőlem semmi többet, attól én még ugyanúgy egy értékes embernek tartom és szívesen barátkozok vele. Bennem ilyenkor nincsenek ilyen érzések, hogy féltékeny vagyok, ha valakivel ismerkedik meg nem akarom magam rátukmálni stb...ez nyilván nem mindenkinek megy vagy valaki máshogyan áll hozzá ehhez az egészhez, de én ezzel így tudok együtt élni vagy nem tudom, hogy hogyan mondjam.

Ha egyikünknek sem jön be a másik, akkor pedig egyszerű a történet, ez nem szól bele a barátságba.

Ha pedig mindketten bejövünk a másiknak, akkor meg szerintem ugyaúgy nincsen kérdés...Senki nem kötelez rá, hogy mi csak barátok lehetünk. Ha én is többet szeretnék és ő is, akkor annak szerintem semmi akadálya nincsen. Annyi, hogy akkor az nem barátság lesz, hanem párkapcsolat.

Más lehetőség pedig nincsen. Ez mindig két emberen múlik, tehát olyan nincsen, hogy mondjuk nekem bejön és én többet akarok, ezért bizony bármit megteszek és nem érdekel, hogy ő mit akar, mit érez, mert márpedig én akkor is le fogok vele feküdni és együtt leszünk, mert ő lesz a párom stb., mert akkor az erőszak és büntetendő...

2018. márc. 31. 02:00
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
Felnőtt ember vagyok, nyilván nem okozna gondot a barátság vonzódás esetén sem.
2018. márc. 31. 04:56
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

Btw én is tudok, nem vagyok annyira primitív, hogy a dugási potenciál határozza meg az emberi kapcsolataimat.

26/F

2018. márc. 31. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:
hosszú távú ellenkező nemű barátaimnak csak azok maradtak meg, akikhez soha nem vonzódtam. Hiába a sok év, ami eltelt, a valaha volt vonzalom mindig ott marad egy kicsit.
2018. márc. 31. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
igen, mert foglalt vagyok.
2018. márc. 31. 11:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak annyi hogy külsőleg bejön, de már az elején ki lett mondva hogy csak barátság, akkor igen, mivel tudom hogy csak így áll hozzám és akkor én is úgy tudok viszonyulni az egészhez. Viszont ha már úgy érzem többet akarok és csak utána közli hogy barátságot szeretne csak, akkor megszakítanám a kapcsolatot. Nem vagyok önmagam ellensége, minek szúrjak ki magammal, ha úgy se lesz belőle kapcsolat.
2018. márc. 31. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!