Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Sorrendbe tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Sorrendbe tudnátok tenni az alábbi tulajdonságokat aszerint, hogy mennyire kizáró ok az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

A leginkább kizáró tulajdonságtól kezdve azzal a tulajdonsággal bezárólag, amit a legjobban el tudtok fogadni:

* alacsonyság (170 és az alatt)

* vékonyság (60 kg és az alatt)

* kövérség (100 kg vagy felette és természetesen nem az alkattal arányosan, hanem a számotokra már undorító kategória)

* gyerekes arc (no borosta, kicsi állkapocs, kicsi fej stb.)

* fizikai szakmunkás (200 nettó alatti fizetéssel)

* nincs jogsija

* kopasz

* raccsolás

2018. márc. 30. 19:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

raccsolas

koverseg

alacsonysag

A tobbi nalam nem kizaro ok...

2018. márc. 30. 20:17
 12/21 anonim ***** válasza:

kopaszság

raccsolás

vékonyság

kövérség

nincs jogsija

alacsonyság,de az nekem 163 cm alatt van

gyerekes arc

fizikai szakmunkás

2018. márc. 30. 20:32
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
Én vagyok itt az egyetlen, akinek a kérdés előtt fogalma sem volt, mi az a raccsolás?
2018. márc. 30. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom sorrendbe tenni mivel nem zavar nagyon egyik se. Max a vékonyság mert nem nagyon bukok a 60kg alatti pasikra de azért 100 felett se legyen valahol a kettő között. raccolás az nem tudom mi.A többi pedig nem zavarna.
2018. márc. 30. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:

kövérség

vékonyság

kopasz

alacsonyság

fizikai szakmunkás

nincs jogsija

gyerekes arc

raccsolás

2018. márc. 30. 21:41
 16/21 anonim ***** válasza:

vékonyság

gyerekes arc

alacsonyság

raccsolás

fizikai munkás

kövérség

A jogsi és a haj nálam nem elvárás egyáltalán :).

2018. márc. 30. 21:41
 17/21 anonim ***** válasza:

Alacsonyság

Vékonyság

Kövérség

Kopasz

Nincs jogsija

Raccsolás

Gyerekes arc

Fizikai szakmunkás

2018. márc. 30. 22:01
 18/21 anonim ***** válasza:

1. vékonyság és a kövérség (a normál, picit macis testalkat tetszik a legjobban, a túl vékony, túl kövér, izmos nem)

2. kopasz (nem tetszenek a kopasz pasik, inkább kifejezetten taszít)

3. Fizikai szakmunkás (igazából ez csak akkor zavar, ha buta, céltalan, lusta, kisebbségi komplexusos és szidja a diplomásokat, igénytelen stb., tehát hozza az ilyen tipikus sztereotípiákat...ha ő önszántából tanulta az adott szakmát, mert az érdekli, szereti és élvezettel dolgozik benne, tesz is azért, hogy fejlődjön, tanuljon, akkor semmi kifogásom nincsen ellene, sőt az egy tök jó dolog. A fizetése pedig nem érdekel addig, amíg nem nekem kell eltartani.)

4. alacsonyság (attól függ, hogy mennyivel alacsonyabb nálam, mert az annyira nem tetszene, ha pl. két fejjel alacsonyabb lenne mint én, de az ilyen 165-170 abszolút oké)

5. nincs jogsija, raccsol (ezek abszolút nem érdekelnek)

6. Gyerekes arc (nyilván ezen belül is van 1000 és 1000 példa, szóval nem biztos, hogy minden gyerekes arcú srác bejön, de nekem az kifejezetten tetszik, ha picit lágyabb, aranyosabb vagy kisfiúsabb vonásai vannak, nincs arcszőrzete)

2018. márc. 31. 00:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálam csak a kövérség és a kopaszság lenne hátrány, néhány pedig kifejetten előnyös tulajdonság, pl gyerekes arc és vékonyság...
2018. márc. 31. 01:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Hányszor kiírtad már ezt a kérdést...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Valakinek meg gondolom megtetszett a séma :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2018. márc. 31. 03:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!