Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én imádom iszonyatosan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én imádom iszonyatosan a szemüveges csajokat?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom a csúnyább csajokhoz is hozzátesz valami olyan pluszt, ami miatt őket is vonzónak találom sokszor. A legalább átlag kinézetű csajok pedig egyenesen az őrületbe tudnak kergetni egy-egy fekete keretes szemüveggel annyira szexisek. Nagyon jól tud állni egy csajon. Nagyon remélem, hogy - ha valaha lesz barátnőm - akkor egy szemüveges csajhoz lesz szerencsém. Hogyan lehetne célirányosan velük ismerkedni? Nekik mennyivel nagyobb igényeik szoktak lenni, mint a szemüveget nem hordó társaiknak?

2018. márc. 27. 19:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha kérdezi, ha nem, odaszólsz neki, hogy "de szar ez a keret"?
2018. márc. 28. 11:14
 22/23 anonim ***** válasza:
76%

Szemüveges nőként válaszolok, ha nem bánod.

Voltam olyan szituációban, ahol a pasi kb. 15 perc ismertség után ecsetelte azt nekem, hogy van az irodájában egy szemüveges lány, aki hasonlít rám, mellesleg minden ebédszünetben arról fantáziál, hogy meghúzza a csajt az asztalon... és azután megkérdezte, hogy meglátogatnám-e valamikor a munkahelyén. :D Abszolút abszurd szituáció volt; ha te nem nyomod ennyire ijesztően és betegesen, akkor aligha hiszem, hogy bajod lenne a későbbiekben ezzel. Inkább a "ha valaha lesz barátnőm" résszel lesznek gondjaid. Nyugodtan ismerkedj csak! :)

Feltehetően még fiatal vagy (elárulod mennyi vagy?), de az is lehet, hogy ez az asszociáció, hogy a szemüveg értelmet sugároz, egy idővel kikopik majd a tudatodból, és csak azt fogod érzékelni belőle, hogy nem jó dolog összetaperolni a lencsét, mert az senki sem szereti. Meg ráülni sem annyira jó dolog. Mármint a szemüvegre.

Az igényekről meg annyit még, hogy -mivel alapból a szemüvegesek látása kevésbé jó (kivéve a már említett divatszemüvegesek esetében)- semmivel sem befolyásolja a szemüveg az egyéni ízléseket. Maximum az van, hogy szemüveg nélkül kevésbé látunk élesen, de ilyen esetben sem hátrány, ha megvan minimum minden testrészed.

2018. ápr. 4. 16:54
 23/23 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta találnod egy szemüveges lányt? :))
2018. máj. 24. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!