Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten miért magasabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten miért magasabbak az emberek, mint vidéken?

Figyelt kérdés

Vidéken születtem és éltem sok városban, de ahogy feljöttem BP-re lakni, itt azt látom átlagban magasabbak az emberek. Én is magas vagyok amúgy (193 cm), csak ez is feltűnt hogy régen ezzel "egyedül voltam", nagyon ritkán láttam más magas férfit és azt mindig megjegyeztem, pláne magas (180+) lányt meg kb soha...

Pesten pedig rengeteg embert látok, férfiak és nők is, akik magasak de tényleg.

Főleg durván a 30 alattiakról beszélek. Ez miért van?

2018. márc. 16. 20:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

11: Köszi a választ!

Nem értem erre miért nem lehetett értelmesen válaszolni. A mindennapokban több emberrel is elbeszélgettem már erről normálisan. Főleg szintén Pesten élő emberekkel, akik vidéki származásúak és ez nekik is feltűnt.

2018. márc. 17. 00:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Tényleg ez ugyanolyan, mint hogy olvastam, hogy a cigányok is alacsonyabb emberek a fehér magyaroknál, főleg a szegénységük (és emiatt elégtelen, szegényes tápanyagbevitel) miatt. Ilyen szociológiai, társadalmi okokra voltam én is kíváncsi, mint amiket írtál. Nem kell feltétlenül egyet értsünk vagy hogy igazad legyen, csak jó volt hallani egy értelmes választ.
2018. márc. 17. 00:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Én mondjuk pont az ellenkezőjét talasztaltam, Bp-n rengeteg a dohányos, szívják a szmogot. Idegbetegek, mindenen stresszelnek, sokan a legtöbb idejüket a munkahelyükön töltik. Ezzel szemben vidéken jobb a levegő, nyugodtabb az élet, remgeteg lehetőség van kirándulni, az árak is alacsonyabbak, olcsóbb beszerezni a minőségi kajákat. Ettől függetlenül nem tűnt fel hogy sokkal magasabbal lennének a pesti emberek, inkább csak többen vannak, százalékosan több esély van extra magas embereket látni.
2018. márc. 17. 01:54
 14/15 anonim ***** válasza:

#14: Viszont - ahogy a kérdező is említette - most a 30 alatti fiatal generációról van szó, nem a régi melós csepeli munkásrétegről. Márpedig én azt tapasztalom, hogy ahol élek (Debrecen), minden kis 170-175 mély nyikhaj szívja a cigit, míg a +185 magas egyetemista pesti srácok a parkokban lazulnak, futnak a Margit-szigeten, ésszel sportolnak, egészségesen táplálkoznak, élik a nagyvilági/inger dús életüket és jól kezelik a stresszt, tehát alapból más a felfogásuk. Eközben vidéken a fiatalok között a stresszkezelés és a szórakozás max a cigizésben/tömény vedelésében/trash food zabálásában merül ki.

Egyébként nem értem miért kellett lepontozni a 11-es kommentemet. Mindenki nyugodtan nézzen utána, hogy az ingerszegény életmód ugyanúgy gátolja a növekedést, mint a mozgás- és tápanyagszegény életmód, mert a test és lélek kéz a kézben együtt jár.

2018. márc. 17. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is a 30 alattiakról beszéltem
2018. márc. 17. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!