Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek mennyire kizáró ok ha egy pasi kocka?

Figyelt kérdés

A kockát itt elsősorban a játékok iránti érdeklődése és lelkesedése miatt értem.

(A kövi 2 bekezdés nem lényeges, csak részletezés.)

Az elsődleges hobbija a videojáték, és ezen belül nagyon tág az érdeklődési köre, legyen az kaland vagy szerepjáték, esetleg valamilyen platformer, vagy stratégiai... Azaz műfajtól, kortól függetlenül imádja a játékokat.

Leginkább a single player címeket, de néha akad 1-1 multis játék is ami leköti.

További a kedvenc játékainak a wiki oldalait is szokta opvasgatni, hogy a lehető legtöbbet tudja meg az adott címekről. Illetve a játékvilág híreit is aktívan követi.

(Továbbá gyűjti is a digitális játékokat.)

(--- részletezés vége ---)

Ugyanakkor nem feltétlen játszik sokat, a kötelességeit hanyagolja el a játékok miatt és más hobbijai is vannak pl. néha olvas, filmezik, kondizik...

Csak a játékok amiket a leginkább szeret és úgy gondolja, hogy a videójátékok semmivel sem rosszabbak mint a könyvek vagy filmek és ezekhez hasonlóan komoly értékekkel is bírhatnak.

2018. márc. 16. 19:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Úgy gyűlölöm amikor valaki a videójátékot meg a filmezést hobbinak tekinti.
2018. márc. 16. 19:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Exem pontosan ilyen volt. Játék függő. Kimentünk napozni kettesben higy egymással is legyünk kicsit és akkor is hozta a telót tabletet játszani. És még ekkor is néha beszaladgált mert jaj ilyen jutalmat kell beszedni jaj most azt kell csinálni jaj megnézek valamit egy másik játékba stb. Folyton csak a játékok és ezt már nagyon untam. Persze ő ezt tulzásba vitte és ilyenkor már kizáró ok. Ha valaki egy bizonyos határon belül marad és foglalkozik velem is akkor nem kizáró ok.
2018. márc. 16. 19:56
 13/25 A kérdező kommentje:

#11 Miért is? Mindkettő lehet hobbi is és időtöltés is, attól függ milyen mélyen merül el benne az adott személy.

Az valóban nem hobbi ha valaki lejátszik egy CoD meccset és ennyit jelent számára a játék, vagy ha megnéz egy b kategóriás vígjátékot havi egyszer, az se hobbi, de lehet ezekkel olyan szinten foglalkozni, hogy az legyen.

2018. márc. 16. 19:58
 14/25 A kérdező kommentje:
#12 Ez érthető, ez engem is zavarna.
2018. márc. 16. 19:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerinted mitől vagy több, ha videójátékokkal játszol?
2018. márc. 16. 20:02
 16/25 anonim ***** válasza:

Ez most lehet, hogy értelmetlen lesz, de én ilyen "nerd" voltam. Ha én elveszek egy adott fantasy világban, akkor teljesen elveszek. Ellátom én is a dolgomat, nincs kosz meg kupi, de olyankor szar a "normális" világban lenni. És nem tudok kapcsolódni olyanhoz, aki ebben nincs benne.

És fordítva is igaz, ha valakivel nem vagyunk benne ugyanabban az AU-ban, akkor távolabbinak érzem, mintha mondjuk élőben focizna.

2018. márc. 16. 20:07
 17/25 anonim ***** válasza:

Ha tolhatnám vele a játékot és nem az lenne, hogy úgy kell kirúgdosnom a kép elől, hogy kezdjen valamit a kötelességeivel, akkor még örülnék is neki.

A játékok jók. Jobban örülök neki, ha valaki kockul, mintha sorozatok előtt zombul egész nap, vagy megy részegedni a pajtikkal rendszeresen.

Játszani nem sokat szoktam, nem vagyok egy gamer alkat... Főleg a reakcióidőm miatt és mert nekem sosem volt erősségem ez a beleélés, legyen szó játékról vagy filmről. Viszont kockának mondanám magam (aki kódokat írkál szabadidejében és hasonló marhaságok), szóval valahol rokonlelkek lennénk.

2018. márc. 16. 20:07
 18/25 A kérdező kommentje:

#15 Mármint milyen értelemben? Egy élménnyel gazdagszom, átélek egy jó történet, megismerek egy érdekes világot, vagy máskor szimplán szórakozom egy jót. Ez attól is függ, hogy mivel játszom, valamelyik cím csak szimplán szórakoztatni akar, valamelyik pedig értêket is közvetíti.

Igazából semmo különös nincs benne, csak egy időtöltés, hobbi mint bármi más, de sok esetben sok negatív sztereotípia kapcsolódik hozzá.

Talán azért, mert sokan találkoztak függőkkel, bár ugye az nem a játékok hibája...

2018. márc. 16. 20:21
 19/25 AliceGamer ***** válasza:

Természetesen. Lenne téma amiről beszélgethetünk,meg játszatunk is együtt.Tippeket is adhatunk egymásnak.

Bár a túl sok játszást már nem viselném úgy el,hogy CSAK az legyen az életében.

2018. márc. 16. 20:22
 20/25 anonim ***** válasza:
Mivel én gömb vagyok, nem zavar.
2018. márc. 16. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!