Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak mièrt flörtölnek minden csajjal? Mièrt jò ez nekik/ nektek?
Csak egy nővel flörtölök, aki komolyan érdekel és aki csak velem flörtöl és komolyan érdeklődik.
Kölcsönösen komoly érdeklődés esetén.
Az ilyen általánosítás egyébként két élű, mert van olyan nő, aki egy sráccal flörtölt megérintgetve, utána 2 másikkal smárolt buliban, most meg egy negyediktől élvezi, hogy csapja a szelet neki.
Mégsem mondom, higy miért csinálják ezt a nők, miért jó ez nekik. Neki jó ez, nem a teljes női nemnek. Na, ugyanígy néhány férfi alapján ne általánosíts.
Mert a férfi a Tigris és ő vadászik. Illetve mi férfiak tudjuk, hogy egyszer élünk és milyen jó a szex és nem kéretjük magunkat, meg játsszuk a jégkirálynőt/elérhetetlent mint a nők.
Bár én csak 36-38éves korom óta csinálok így, de rájöttem milyen idióta voltam, hogy eddig nem ezt tettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!