Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt az eddigi legkülönlegesebb, legfelejthetetlenebb randiélményetek?
Mostani barátnőmmel történt. Ő vidéki,én pesti,megbeszéltük,hogy itt találkozzunk.
Feljött,leugrott a buszról,majd belerohant a melkasomba,azt vinnyogva,hogy nem tudta hol kell leszállni:D
Metróval mentünk tovább,amire amíg vártunk elővett egy tégely kézkrémet,mondván száraz a keze.
De,hogy milyen finom illatú,szagoljam meg.
Oké,persze.
Konkréntan tökig belenyomta az orromba:D
Na itt kellett volna gondolnom,hogy tuti összejövünk:D
Moziba mentünk,de igazából nettó 3 órán keresztül smároltunk,aznap össze is jöttünk.
Pont szökőnap volt,úgyhogy emiatt se felejtem majd el:D
"Pont szökőnap volt,úgyhogy emiatt se felejtem majd el"
Ügyes... nagy ügyes!
Erről jut eszembe, amikor egy órát vártam a csajra, mert neki nem volt evidens, hogy ha éjszaka óraátállítás van, akkor másnap már az új idő érvényes. De ennek ellenére is együtt voltunk utóbb majd' egy évet.
Eletem legjobb randija Dubaiban volt :-)
A pasival 3 honap levelezes telefonalas utan talakoztam. Itthon kb 1 orat beszelgettunk.
Majd a kovetkezo honapban kuldott repjegyet :-)
4 napot toltottunk egyutt ott, majd haza mentem. Erdekes h szex csak 1 x volt. De teli lettem elmenyekkel :-)
még tini voltam, 14
5 körül, első szerelem, első randi. A fiú stramdra hivtak, mondta logjunk be, ők atmasznak a keritesen, én meg a forgóajton beférek, hiszen vékony vagyok. Ahhaaa, fel ora mulva jöttek a tűzoltók kivágni. :) 33N
Tavaly augusztusban, amikor messengeres chatelés, és telefon után találkoztunk egy lánnyal, akit az akkor már ex pasija mutatott be a motoros találkozóhelyünkön 1 hónappal az előtt.
Elmotoroztunk szentendrére, sétáltunk, vacsiztunk, beszélgettünk (ő legtöbbet az exéről hogy milyen szemét és fúj), templom körüli falra felült, levette a motoros csizmáját ami szorított, és mondta, hogy azt is vissza kell majd adnia az exnek, majd visszavette, és mikor leugrott, útjába álltam, és megcsókoltam, és csókolóztunk tovább. Azt mondta, hogy rámenős vagyok, ez tetszik neki (pont hogy nem vagyok az). Aztán motoroztunk tovább a hegye felé, de mivel már erősen sötétedett, azt mondta menjünk hazafelé. A duna mellett mentünk hazafelé egy ismert lángosozónál álltunk meg falatozni, csókolózni, majd azt mondta éjfél körül, hogy felmehetnénk a várba, ahol sokat csókolóztunk, összebújós szelfiket készített rólunk, amit mint kiderült az exének is elküldött. Aztán hazavittem, és én is hazamentem. A 8 órás randi gyorsan elszállt, összességben nagyon jó volt.
Másnapi folytatás is jó volt, bár nem sok helyre mentünk, és végül az idő nagy részét nálam töltöttük, és együtt is aludtunk :)
Az első randim a párommal.
Szigetre mentünk, órákig beszélgettünk, sétáltunk a naplementében, aztán nála aludtam, bár az inkább volt hajnalig beszélgetés, meg gyümölcsöt ettünk.
De a balatoni randiink is szuper volt, ljjel kimentünk a mólóra egy üveg borral, néztük a Holdat, a sötét vizet, dumáltunk, nevettünk... :)
Ez lassan két éve volt, azóta már rég együtt élünk.
Amikor valakinek ezt a verset mondtam. Szembe ültem vele az ágyamon és azt tettem nagyon érzékien, ami a versben van. Sohasem éreztem magam ennyire közel senkihez, nem a szexről szólt, olyan volt mintha a lelkem találkozott volna az övével és megpihent volna.
Ő volt a mindenem.
"Kezet csókol a tisztelet,
Holmokot a barátság,
Arcot a tetszés az öröm,
Szájat a boldog szerelem.
Csukott szemet az epedés,
Tenyeret a remegő vágy,
Kart nyakat a megkívánás,
Minden mást az őrület."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!