Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a férfi miért nem teper,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi miért nem teper, aki nekem is ugyanúgy tetszik?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival akivel kölcsönös volt a szimpátia . Elég viharosan kezdődött az ismerkedésünk , mert az első randim lemondta az utolsó pillanatban . Kiakadtam . 2 hétig írt , én alig válaszoltam , rosszul esett , hogy lemondta a randit . Ezt el is mondtam neki , majd rögtön fel is ajánlotta , hogy találkozzunk . Találkoztunk . Helyes , illedelmes , jól éreztem magam vele . Mikor hazaértünk , rám írt , hogy hogyan éreztem magam . Beszélgettünk egy kicsit , majd mindenki elment aludni . Másnap rá írtam , hogy nincs- e kedve mozizni ( pedig nem szoktam én kezdeményezni ) . Mondta majd kedden szól , hogy rá ér- e. Nem ért rá persze , de előtte se nem nagyon írt . Vissza válaszoltam , majd kitöröltem az ismerőseim közül . Jól tettem ? Vagy túl hamarkodottan hoztam meg ezt a lépést ? Mondta , hogy nem szeret chatelni , ahogy én sem . Eddig nem is nagyon beszéltünk én miattam , de úgy gondoltam , hogy a randi után azért jobban kéne érdeklődni a másik iránt . Én jól éreztem magam vele , bár nem volt meg az a szikra , azért szerettem volna jobban megismerni , mert el tudom vele képzelni .

2018. febr. 28. 18:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ő járt jobban.
2018. febr. 28. 18:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért gondolod így ?
2018. febr. 28. 18:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Hú, szerencsés pasi, hogy törölted.
2018. febr. 28. 18:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem értem,hogy miért nem fért meg ott az ismerőseid között még egy darabig? Kicsit hisztis cselekedet volt,hogy kitörölted.

Ahogy leírod Téged se nagyon fogott meg, vélhetőleg Neki se jöttél be igazán ha nem szorgalmazta már a randi napján az ismételt találkozót, nem volt meg az összhang közöttetek.

Szerintem ez a kapcsolat, ismerkedés lezárult itt, nem hinném,hogy keresni fog ha kitörölted, Te pedig nehezen tudnál továbblépni úgy,hogy ne kerülj hülye helyzetbe.

2018. febr. 28. 18:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy törölted, jobbat érdemel a srác.
2018. febr. 28. 18:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Sok csalódás ért , ezért nem szeretem ha valaki húzza az agyam . Úgy gondolom egy férfinak kell kezdeményezni , nem pedig egy nőnek . Ha viszont nem érezte jól magát vagy nem volt meg a “ plusz” bennem akkor szépen megírni és mindenki megy a saját útjára . Nem szeretem ha valaki hülyét akar csinálni a másikból .
2018. febr. 28. 18:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint az az első randi nem volt annyira meggyőző, mint ahogyan azt Te érzeted. Abbansemmi kivetnivalót nem látok, hogy valaki lemond egy találkát, de nyomban felajánl egy másik lehetséges időpontot, ilyen gyakran előfordul.

Nőként nem volt szerencsés, hogy az első randi után kezdeményeztél, mert gyakorlatilag beleszaladtál a pofonba. AZ első 2-3 randit meg kell hagyni a pasinak, utána már átveheted ideiglenesen a kezdeményező szerepet.

Azzal, hogy közölted vele a véleményed majd kitörölted az ismerőseid közül egyben ki is dobtad, megkönnyítetted ezzel a helyzetét, mert így nem kell megnyilatkoznia.

Legközelebb legyél kicsit türelmesebb!!!!

40F

2018. febr. 28. 18:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó alkalommal nem mondtam meg a véleményem , hanem csak OK választ adtam és kitöröltem . Ha nem volt olyan meggyőző akkor minden írt utána ? Lehet női logika , de aki nem szimpatikus , arra nem írok rá .

Köszönöm az eddigi válaszokat ! 22 L

2018. febr. 28. 18:49
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

22 évesen sok csalódás ért, aha.

"Úgy gondolom egy férfinak kell kezdeményezni , nem pedig egy nőnek ."

Ha a férfi meg úgy gondolja, hogy a nőnek a konyhában a helye, akkor kvittek vagytok? Én egyikkel sem értek egyet, de mindkettő szexizmus.

2018. febr. 28. 18:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is elhamarkodottan törölted. Ez olyan gyerekes, dedós.nyíltan egyertelműen meg kell beszélni hogy mit szeretnél ill.ő. 22 évesen sok csalódas ért? Oh anyám...mi lesz veled?

Próbald meg felkeresni, es tegyetek tisztába a dolgot. Ez csak 1 pasi tipp😉

Sok sikert!

30f

2018. febr. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!