Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hosszú barna haj leengedve vagy felkötve szép?
Szia. Nekem hosszú, szőkésbarna hajam van. Eddig mindig leengedve hordtam, mostanában fel szoktam fogni a gyakorlat miatt (óvoda). Én úgy szoktam, higy begöndörítve, magasra gumizom. A barátom meg szokott dícsérni, ha így van a hajam. Én azt ajánlom, hogy legyen változatos. Leengedve, begöndöfítve, parkettába, felfogva. Szerintem unalmas, ha mindig ugyan olyan.
Nem vagyok pasi, de úgy vettem észre, hogy az új dolgok, kis változások bejönnek a férfiaknak.
Kiengedve.
De felkötve és lófarokban is.
Ha időnként máshogy hordja az nagyon tetszik.
Most az első válaszon mégis mi a rákot lehetett 0%-ra pontozni, a kérdezőnek válaszoltam, meg linkeltem képeket, mert kérte.
Ekkora élettelen, frusztrált, megkeseredett, nyomorék bagázst, ami itt van, még nem láttam sehol se.
Na az ilyen haj ami neki van. Asdfdsass 0_0
https://www.youtube.com/watch?v=bsGuWokn47A
Jöhet a 0% szűzfiúk
Szerintem leengedve és felkötve is tud szép lenni, igazából attól függ, hogy milyen ruhát viselsz, mit terveztek csinálni... van ahol az egyik másol meg a másik megoldás nem lenne igazán praktikus. :)
26 vagyok, képet pedig azért nem küldök, mert teljesen az összképtől függ, hogy miért ezzel vagy azzal a stílussal készült képet küldenék. Nem önmagában a haj számít. Hanem az egész nő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!