Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány! Mi legyen akkor ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány! Mi legyen akkor ha?

Figyelt kérdés

Akit látásból már közel egy éve ismerek. s azt hiszem nem voltam számára közömbös, csak elcsesztem mert nem léptem időben(bár lehet még nem késő). Megpróbálom mindenesetre.

Tételezzük fel, Ő finoman elutasít, van valakije már, vagy akármi miatt.

Nem gond/gáz ha utána ,mikor "találkozunk" nap mint nap, mint eddig, ráköszönök? (Nem nyomulni akarok ezután meg semmi), de már mégse lesz teljesen ismeretlen.

Pl lányok, ha ilyen szituba keverednék, Ti hogyan vennétek ezt? örül <-> nem örül, stb, stb? :D

Igazából nem olyan fontos a kérdés, csak érdekelne..mégis.. :D

F

2010. jún. 8. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Hallod van egy srác, hiszed vagy sem, akinek egy éve kb. tudtára is adtam valamennyire, hogy szeretnék vele jobban is megismerkedni, de annak ellenére, nap mint nap találkozok vele, nem tudom mi megy a fejében, mert nem utasított el, de nem is mondott semmi konkrétat.

Na szóval nem offolok, hosszú történet, a lényeg az, hogy mindenképp meglepődnék, és nagyon örülnék! :D

Lenne egy hosszú beszélgetésem veled (H)

2010. jún. 8. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Dúl a gyakorikerdesek szerelem :)
2010. jún. 8. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:

sztem ha visszautasít akkor is köszöntök egymásanak

sztem ez alap

2010. jún. 8. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:

19:06

Majdnem teljesen hasonló cipőben járunk akkor :)

Csak a Tied szerintem épp az ellenkezője.

..Mintha rám köszönne az a lány, hogyne örülnék, kiugranék a bőrömből.. :D

Hozzád inkább úgy szólna akkor a kérdésem, hogy szerinted a srác örülne-e ha ráköszönnél(amennyiben ez nem történik azóta), avagy hogy fogadná, persze ha sajnos elutasítana

Mivel nem utasított el, az végül is nem jelent rosszat, csak hát valamit akkor lépnie kéne, főleg ha azóta tudja hogy mi a helyzet.

Ha gondolod :D

2010. jún. 10. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát igen. Van egy fiú aki szerelmes belém ő nem tudja, hogy én tudom, mivel ő elmondta az osztálytársainak és ők össze akartak hozni vele. Nekm nem tetszik a srác de én olyan vagyok ha én tetszek valakinek és nekem ő nem jön be, akkor barátok maradunk. Úgyhogy nem veszíthetsz semmit

:) Majd mesélj

2010. jún. 10. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok :)

Hát, nem is tudom, úgy érzem nem köszönne vissza, vagy ha mégis, akkor csak egy halk, elhadart, elharapott, gyáva sziát kapnék vissza.

Úgy hogy mi nem találtunk egymásra :DD

2010. jún. 10. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Én örülnék mindenképpen. Növelné az önbizalmamat. Még ha nem is tetszik akkor is.

Amúgy én is így vagyok. Igaz én már 3 éve. :S

Vagyis szerintem ennyi idő alatt azért csak ismer már látásból a fiú. Én mindenesetre 3 éve "ismerem" őt. Na mindegy.

A lényeg: köszönj neki. És utána meg, ha rád se néz, akkor persze ne, de amúgy szerintem simán. :D

2010. jún. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!