Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te mit tennél ha megtudnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél ha megtudnád hogy a kiszemelted szabadidejében programozni szokott?

Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 15:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És már megint oda lyukadtunk ki, hogy a lányok már a kövér pattanásos programozókat is szeretik mert sok pénzt keresnek! Szép világ!!
2018. febr. 24. 16:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
11. Naná, pont ezt írtam, véletlenül sem csak kifejtettem a válaszom arra nézve, hogy "gép előtt görnyedve nem fog pénzt keresni", vagy, hogy is írtad :'DD
2018. febr. 24. 16:09
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Úgy gondolnám, sokkal hasznosabb ez, mint a színjátszókör.
2018. febr. 24. 16:23
 14/20 anonim ***** válasza:
13. Ahogy mondod. :)
2018. febr. 24. 16:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

:) Amikor egy troll kérdést ír ki...

Én sajnálatot érzek irántad és mindenki iránt, akit ez szórakoztat. Szerintem újfajta mentális betegség van kialakulóban. Emberek, akiket boldoggá tesz mások idegesítése fórumokon. Lehet mondani, hogy csak szórakozás, de tapasztalatom szerint van akinek ez már életforma, örömforrás. Ez a szánalmas.

2018. febr. 24. 16:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam és kapaszkodj meg kérdező Senior Java fejlesztő vagyok,fizumat nem írom le jó,mert tuti nedves leszel.

Jaaah igen mellette heti 5 edzésem van,ki vagyok gyúrva,fejlesztem mellette a személyiségemet is,mert vezető fejlesztő akarok lenni,kessre ki fogok ütni egy A5-st is.

Na még mindig szánalmas?

2018. febr. 24. 16:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen mert látszik mekkora arcod van....
2018. febr. 24. 17:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges önbizalmam van kérdező,mivel teszek magamért mind szakmailag,mind a külsőmért,mind a belsőmért.

Rengeteg munka van ebben,hogy sikeres legyek az életemben,plusz jó pasi legyek.

Pénz,idő,energia,tanulás,szombatonként egy évig továbbképzés.

Lehet szerinted nagy az arcom,de tudod ebben az életben ezzel fogsz érvényesülni,majd rájössz.

Különben megesznek a disznók.

Csak érzékeltetni akartsam,hogy nem vagyok ,,pattanásos,kövér" fejlesztő hanem eléggé vonzónak számítok a nőknél,tapasztalat.

2018. febr. 24. 17:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Megkérném, hogy indítsa újra a Challengert.
2018. febr. 24. 19:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Az micsoda?
2018. febr. 24. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!