Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányt akivel ismerkedem zavarja hogy nem iszom alkoholt, de ő magában meg nem akarna. Miért nem? Vagy mi a baj?
Voltak problémáim az alkohollal és azóta nem iszom 2 éve, mert olyan fajta függő vagyok, aki vagy iszik és lecsúszik aztán belehal, vagy soha nem iszik egyáltalán, ez már kiderült. Főleg vizet iszom, társaságban gyümölcslevet, ünnepekkor, különleges alkalmakkor meg maximum szénsavas üdítőket.
Azt mindig elmondom első randin hogy nem iszom, pár találkozás (és már minimum csók) után pedig azt is hogy miért. A másik általában úgy van vele, hogy akkor ő sem iszik ha kettesben vagyunk, de mindig mondom hogy ihatnak amúgy nyugodtan, engem nem zavar. (Kocsmákba is szoktam járni barátokkal beszélgetős estékre és ott is kibírom havi többször.) Most van egy lány, akit láthatóan ez eléggé zavar és többször is mondta már, hogy nem-e akarok inni valamit, csak egy kicsit, stb-stb. Hiába mondom neki, hogyha annyira akar akkor igyon, engem nem zavar.
24/F
Nálunk a férjem absztinens. (Más okból, egyszerűen nem kíván semmi alkoholosat soha, kb. katonaság óta, de akkor is max. egy pohár sört ivott csak.) Most huszon éve már soha semmi alkoholosat nem iszik.
Én néha szívesen elkortyolgatok egy martinit, egy pohár sört, néha egy kis desszertbort.
Eleinte engem zavart, hogy ő SOHA, de aztán megszoktam, ő is mondta mindig, hogy nem zavarja. Szóval simán meg tudja szokni a másik fél. Ő issza az ásványvizét, én iszom a sörömet, nincs ebben semmi:)
Barátnőd is megszokja szerintem.
Mégis ki az a tapló, aki egyedül iszik alkoholt. Nem illik, és nem is esik jól egy embernek. Engem is zavarna, hogy még koccointani se lehet a pasival.
Ha minden passzolna, lehet összejönnék a pasival, se ez örök peobléma maradna. Én is azt mondom, hogy ez az én problémám, hogy zavar, de ettől még nincs megoldva.
Nekem nem lenne gond, én simán vállalnám, hogy szolidarítok a párommal ebben.
Akinek az alkohol a fontosabb, az gondolkodjon el azon, mit keres a felnőtt párkapcsolatokban. :)
Az emberek idiotak
Az utolso pasimat az zavarta, hogy a cukorbetegsegem.miatt nem.eszem.cukrot, es fegher rizs helyett pl barna rizst vagy quinnoat eszem. Allandoan kerdezgette, hogy de akkor hogy fogok az o gyerekeivel pizzazni?? Meg milyen maceras mar,hogy ket fele rizst fozunk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!